Pressemateriale: Download (zip)

TOSSET OVENI - Henning Amstrup

Henning Amstrup har optrådt siden han var 10 år, hvor hovedinstrumentet var slagtøj. Som 20 årig blev Henning en del af ØSTJYSK MUSIKFORSYNING og var orkestrets Benjamin. Siden da har han været en del af comedy grupperne DE NATTERGALE og BRAMSEN AMSTRUP OG SVARRER. Derudover har han bl.a Spillet med SIGURD BARRETT. Henning var på cirkus turné med et børne cirkus. ZIRKUS BARNLY i 2018 og 2019.

Hennings nye børne og familie forestilling hedder TOSSET OVENI. Det er en forestilling med spas gøgl og gag – eventyr, kærlighed og den gode historie. Henning tager kort sagt hele venden med. Man kan vist roligt sige, at der er en masse for øjet at kikke på. Musikalsk tages der udgangspunkt i CD´en af samme navn.TOSSET OVENI. Han starter helt forfra, for som vi siger HURRA FOR DEM SOM OPFANDT HELE VERDEN HVOR VI BOR og det er bare super genialt…

4 personer
Pressemateriale: Download (zip)

SnipSnapSnork - Højtlæsningskoncert

“SnipSnapSnork – Højtlæsningskoncert med Thomas Skov, Emilie Bruhn og Martin Sommer”. Thomas Skov læser uddrag af historierne om børnene fra “Sovgodtersgade”. Hør alle de godnathistorier, som bliver fortalt i husene. De er både hyggelige og søvndyssende for børn mellem 5 og 8 år.

ÅBEN FOR BOOKING NU!

KONCERTER, DER BÆRER PRÆG AF VESTJYSK LUNE OG STOR EFTERTÆNKSOMHED

Hans Jørn Østerby har optrådt som sanger og musiker i mere end 30 år. Han er født på Fyn, men er opvokset i det jyske. Og det jyske sind kan han ikke løbe fra. Østerbys koncerter er nemlig præget af den vestjyske lune, stor eftertænksomhed og en god del underspillet humor.

Han har udgivet en stribe CD’er – faktisk 15 af slagsen. Hans Jørn Østerby skriver alt materiale selv. Sangene er personlige, vedkommende og fortællende. Han er ikke bange for at sætte ord på sindets dybe afkroge, og hans udgangspunkt er det skrøbelige menneskeliv med dets sejre og nederlag. Han lægger aldrig skjul på, at han ser Gud som et godt fundament for menneskelivet.

Den jyske troubadour har spillet og optrådt over det meste af landet såvel som i radio og på TV. Fra tid til anden har der været mulighed for afstikkere til udlandet. Således har han optrådt i danske kirker i Belgien og i Sverige. Han har lavet koncerter for unge i Norge og i Tyskland. Han har sunget for volontører i Israel, for NATO-soldater i Bosnien og på skoler og i kirker i det afrikanske land, Liberia. Desuden har han været på turné på Færøerne, og to gange har han optrådt i USA, hvor han har lavet en stribe børneforestillinger og skolekoncerter.

Salmer

ER DER MUSIK I KIRKEN? – KONCERT FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

Kalle (kendt fra Ramasjang) og Fredrik (organist i Buddinge Kirke) møder hinanden i musik og sjov for at finde ud af om der nu virkelig er musik i kirken…?

I højt tempo og med masser af musikglæde spilles, synges og undersøges noget af den musik der bliver brugt i kirker. Alt fra liturgisk sang til gospel kommer under kærlig behandling af to energiske musikanter.

Fredrik guider Kalle rundt i kirken i en musikalsk rundvisning der starter ved orglet som bliver fremvist i børnehøjde. Børnene bliver indraget i rytmer og sang. Nogle modige børn kan ligefrem få lov til at dirigere et lille musikforløb med hjælp fra Fredrik og Kalle.

Hvis det er muligt samarbejder Kalle og Fredrik gerne med kirkesangere/kirkekor, børnekor, gospelkor og præsten. Titlen på koncerten spørger spøgefuldt. Efter koncerten håber vi dog at ingen er i tvivl om at der er musik i kirken!.

Kalle & Fredrik – Er Der Musik i Kirken?
Band

DE SMÅ TÆNKER OGSÅ STORE TANKER

Ann & Aberne tager til denne koncert fat i de mere tænksomme numre om etik og moral i børnehøjde. Emnerne er venskab og svigt, kærlighed og det at miste. Ann & Aberne spiller sange, som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, fantasi og eftertænksomhed. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.

Ann & Aberne har spillet en hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt i landet i 20 år. På bandets fem CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop.