Logo

Professionelt livekoncept
for kirker.

Om koncert i Kirken

Tænker I på at arrangere en kirkekoncert eller julekoncert? Så har vi Danmarks største udvalg af kunstnere. Vi solorepræsenterer en lang række af de dygtigste, danske navne og har gode aftaler med resten – så I altid får den bedste rådgivning og den rigtige pris. Der er både instrumentalister og vokalister – der optræder enten som solister, mindre ensembler eller større kor og orkestre. Vi har en bred vifte af genrer at vælge imellem – lige fra det klassiske repertoire, over salmer, danske sange og viser – og videre til gospel og jazz.

Koncert i Kirken er et professionelt livekoncept for kirker, der ønsker at engagere nogle af landets mest populære koncertnavne til alternative opsætninger i kirken. Lige fra musikgudstjenester og julekoncerter til konfirmandgudstjenester og kirkekoncerter for børn. Udover formidling af koncertnavne hjælper Koncert i Kirken også med markedsføringen af jeres arrangement.

Start med at kontakte os på tlf. 26822383 – og vi kan herefter i fællesskab finde de helt rigtige kunstnere til netop jeres kirke, uanset om den er lille eller stor. Skal I tilrettelægge en koncert, så er det vigtigt med det rette koncertprogram og de rigtige navne. Her er vores erfaring gennem mange år af stor betydning. Når koncertdatoen er fastlagt, er vi således klar til at hjælpe med markedsføring, herunder annoncer, pressemeddelelser, fotos og plakater. 

Ligeledes sætter vi koncerten på pladsikirken.dk med link til billetsalg eller onlinetilmelding samt vores- og artistens Facebook-side.

Kirkens eget billetsystem til koncerter, foredrag og gratis events

Book en plads
Koncert i Kirken Aps – Langelinie 20, 5230 Odense M – CVR.nr: 42378518