Familiekoncert
Ensemble

Odense Kammerkor arbejder med et stort internationalt og alsidigt klassisk repertoire

Odense Kammerkor består af 20-30 sangere der hovedsageligt synger a capella.

Koret optræder i kirker, foreninger og ved forskellige events. Koret har en bestyrelse, der består af valgte kormedlemmer. Det er bestyrelsens opgave i samarbejde med dirigenten at stå for planlægning af korets aktiviteter, herunder repertoire, koncerter og rejser.

Koret arbejder med et stort internationalt og alsidigt repertoire der kan tilpasses enhver lejlighed. Vi laver både tematiske koncerter, årstidskoncerter og højtidskoncerter.

• en normal koncert (45-60 min) består fx af afdelinger med nordisk musik, klassiske madrigaler og moderne værker. Alternativt laver vi tematiske koncerter i relation til årstiden, højtider eller andre emner.
  • et kortere program (15-20 min) består fx af musik af H.C. Andersen og Carl Nielsen.
  • et kirkekoncert-program består fx af klassiske motetter, romantiske korværker og moderne kirkemusik.
  • en julekoncert består fx af en buket af Dansk og international julemusik

Prisen for et arrangement er helt afhængig af type og varighed.

Rytmisk kor

EN SUPERSWINGENDE VOKALGRUPPE PÅ INTERNATIONALT NIVEAU

Singers er Danmarks allerbedste af slagsen! De skiller sig ud ved at have ikke bare én men seks fremragende solister, deres helt egen lyd, stil og udstråling. Kun ved hjælp af stemmens magiske kraft – sang, klang og mundpercussion – betager Singers publikum med overbevisende, overraskende og superfunky fortolkninger af de bedste popklassikere.

Klassisk

KONCERTER MED GLÆDE OG NÆRVÆR

Barokmusikken er den helt store kærlighed for de fire medlemmer i ensemblet, og det mærkes, når de spiller. Der skabes en tæt kontakt mellem musikere og publikum, og det giver en unik oplevelse, når de fører deres lyttere gennem de musikalske landskaber.

Inden for de seneste år har Fionian Quartet spillet en lang række koncerter i Danmark. De tilbyder koncerter med såvel kirkeligt som verdsligt program med musik fra barokkens musikalske centre i Europa, hvor mange sprog er repræsenteret. Kvartetten optræder også gerne ved begivenheder, der fortjener en særlig markering, og programmerne skræddersyes altid til den enkelte koncert.

Kvartetten udgøres af: Louise Odgaard, sopran; Monica Schmidt Andersen, blokfløjte; Ida Franck, barokcello; Tina Christiansen, cembalo og orgel.

BRITTA KNUDSEN, ORGANIST I JETSMARK

“Jetsmark kirke dannede ramme om en smuk koncert søndag den 3. august. Fionian Quartet`s fire friske fynboer charmerede det talstærke publikum med liflige toner.
Musikerne kommenterede undervejs i tilpasse doser og teksterne var udleveret til publikum med oversættelser. Alt i alt en koncert, som vil stå i erindringen”.