Logo
Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Solo

FYLD KIRKEN MED NYE KLANGE

Oplev en kirkekoncert med kendte, populære toner fra det klassiske repertoire i anderledes arrangementer blandet med Klaus Schønnings egen ny-komponerede musik, hvor synthesizerens klange smelter sammen med kirkeorglet.

Klaus Schønning er en de få musikere, der mestrer kunsten at komponere, producere og indspille musik, som leder tankerne tilbage på store klassiske kompositioner i nutidens indpakning og fortolkning. Han står bag utallige soloudgivelser, udgivelser med bandet North og mange compilationsbidrag og projekter indenfor New Age musikken. Og han har med sine kompositioner, synthesizere og mange forskellige akustiske instrumenter skabt sin egen instrumentalgenre. Et musikalsk univers, der har sit helt eget særpræg og stempel.

Genre:
Klassisk
Rytmisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Trio

ÅRSTIDENS SANGE PÅ EN NY MÅDE

Treklang er en ny dansk trio, der tager årstidens smukke sange under kærlig og kyndig behandling. Trioens repertoire er en blanding af danske salmer, sange og viser, jazz-standards og popsange, som de fremfører i deres egne smukke, stemningsfulde og til tider let jazzede arrangementer.

Trioen overrasker flere gange i løbet af koncerten, og man præsenteres for både instrumental-numre og a capella sang. Selve konceptet og konstellationen er ikke tidligere set, hvilket gør Treklang til en helt unik trio. På charmerende og afslappet vis føres publikum igennem det varierede repertoire.

Christoffer Brodersen – sang og guitar – Uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2003.
Anders Haaber – klaver og sang – Uddannet rytmisk pianist fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2004.
Susanne Vibæk – trompet og sang
 – Uddannet trompetist fra konservatorierne i Odense, Göteborg og København i 2002.

Genre:
Klassisk
Folk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Duo

KLASSISK KUNSTMUSIK OG TRADITIONEL FOLKEMUSIK - TO VERDENER FORENES I ET KRYDSFELT

Klassisk solist og blokfløjtenist Monica Schmidt Andersen og drejelirespiller Nicolas Koch-Simms har vakt stor glæde og interesse ved koncerter over hele landet. Sammen repræsenterer de krydsfeltet mellem klassisk kunstmusik og traditionel folkemusik.

Ensemblet optræder både som duo, samt med forestillingen Kaffebordet i samarbejde med firmaet Historicum.

ROOTSZONE

“Parret gav en smuk koncert, og demonstrerede den store harmoniske forening med sammensætning af de to instrumenter.”

 

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Duo

SANG MED INDLEVELSE OG INDERLIGHED

Hun har den ikke fra fremmede. Den gudbenådede stemme. Den er nedarvet gennem generationer, og det kan høres, at musikken bor i hende, når hun fremfører sine smukke kirkekoncerter.

Isabella Kragerup kan nemlig synge, så de små hår rejser sig på armene. Og så har hun en fantastisk måde at formidle sine sange på. Selv kalder hun sig for en syngende skuespiller, og hendes fortolkninger af danske og svenske jazzviser og salmer er også fulde af historiefortælling, indlevelse og inderlighed. Smukt, lytteværdigt og ikke mindst medrivende – særligt når hun inviterer publikum til fællessang af skønne velkendte folkeviser som fx ”Jag vet en dejlig rosa”.

Isabella Kragerup kan lige nu bookes til både kirkekoncerter og musikgudstjenester. Enten med pianist, organist eller med to-tre musikere.

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Duo

EN MUSIKALSK PAKKEKALENDER

Thomas Peter Koppel og Carol Conrad har begge været på Det Kgl. Teater i over to årtier. Og det var her tenoren og pianisten indledte det samarbejde, der har resulteret i en omfattende koncertvirksomhed overalt i Danmark.

Senest har duoen udgivet albummet ‘Piacer d´amor’ – en samling vidunderlige kammermusikalske værker fra den italienske sangskat, særdeles velegnet til kirkerummet. Og nu er de også klar med en enestående julekoncert: Højtidens klassiske hits krydret med det bedste fra operaen, operetten og musicalens verden. Alt sammen præsenteret i en musikalsk pakkekalender med 24 numre, der åbnes låge for låge for publikum.

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Solo

CELLO, KAMMERMUSIK OG EN VERDEN AF OPLEVELSER

Julie Tandrup Kock er uddannet fra solistklassen og har studeret både i USA, Schweiz, Italien og Danmark. Hun afsluttede i 2013 med en særdeles rost debutkoncert.

Julie er en aktiv solist og kammermusiker og har optrådt solistisk og i kammermusikalske konstellationer i både Danmark, Argentina, USA, Schweiz, Sverige, Italien og England. Hun nærer en særlig kærlighed til kammermusik og spiller i adskillige ensembler – heriblandt Amazone Kvartetten (mezzo, fløjte, cello og klaver), Kock/Kirova-Duo (cello og klaver), Undertoner (cello og kontrabas) og duoen Sopra il Cielo (cello og sopran).

Julie eksperimenterer også gerne med de klassiske rammer og har turneret Argentina med et tangoorkester, spillet musik til teater, givet forelæsninger på Københavns Universitet om musikalsk æstetik, indspillet solocello til dokumentarserier for DR, indspillet som solist med DR Pigekoret, improviseret solomusik til en impro-dansegruppes forestilling på et museum og spillet koncerter sejlende i en lille robåd i Københavns kanaler. Hun har desuden spillet med adskillige kunstnere fra andre musikgenrer, heriblandt den amerikanske rapper Kanye West, MØ og Cæcilie Nordby.

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Solo

MUSIK SÆRLIGT UDVALGT TIL KIRKERUMMET

Virtuost slagtøjsspil med stemningsfuld klassisk musik særligt udvalgt til kirkerummet.

En koncert eller musikgudstjeneste med Henrik Knarborg Larsen byder på såvel klassiske som eksotiske instrumenter med en poetisk rigdom af klange fremført med et levende musikalsk udtryk og stor teknisk formåen.

Henrik Knarborg Larsen er leder af slagtøjsuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet kirkekoncerter overalt i Danmark og i flere domkirker, herunder Odense, Aarhus og Ribe Domkirke. Hans unikke profil har ført til internationale koncerter i tæt samarbejde med tidens førende komponister.

Henrik Knarborg Larsen kan bookes som solist til koncert eller musikgudstjeneste eller som duo med sopranen Nickie Johansson med populære programmer velegnede til for eksempel jule- og nytårskoncerter. Til julekoncerter kan de også bookes som trio med celloprofessor Henrik Brendstrup.

Musikgudstjenester tilrettelægges i samarbejde med organist og præst med musik, der understøtter de kirkelige handlinger. Sognepræst Anne Linde Førgaard fra Rind kirke beskriver det således:

”…Det fungerede virkelig godt. Jeg oplevede, at musikken – på både trommer og marimba – spændte vidt, og kunne både være stille og let og i næste øjeblik dramatisk og meget effektfuld. Det gav et løft og en ”anderledeshed” til gudstjenesten…”

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Solo

PRISVINDENDE OG ANMELDERROST KAMMERMUSIKER

Janne Fredens byder på stor variation i sine koncertoplevelser. J.S. Bachs virtuose mesterværker, suiterne for solocello, er med deres universelle musikalske budskab f.eks. perfekt egnede til et kirkerum. Janne Fredens introducerer musikken med historiske og personlige vinkler, så man får oplevelsen af at få musikken helt tæt på.

BERLINGSKE

“Og den fantastiske solist på cello: Så smukt spiller Janne Fredens” – om Janne Fredens’ solistoptræden i DR’s koncertsal

Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Ensemble

KONCERTER MED GLÆDE OG NÆRVÆR

Barokmusikken er den helt store kærlighed for de fire medlemmer i ensemblet, og det mærkes, når de spiller. Der skabes en tæt kontakt mellem musikere og publikum, og det giver en unik oplevelse, når de fører deres lyttere gennem de musikalske landskaber.

Inden for de seneste år har Fionian Quartet spillet en lang række koncerter i Danmark. De tilbyder koncerter med såvel kirkeligt som verdsligt program med musik fra barokkens musikalske centre i Europa, hvor mange sprog er repræsenteret. Kvartetten optræder også gerne ved begivenheder, der fortjener en særlig markering, og programmerne skræddersyes altid til den enkelte koncert.

Kvartetten udgøres af: Louise Odgaard, sopran; Monica Schmidt Andersen, blokfløjte; Ida Franck, barokcello; Tina Christiansen, cembalo og orgel.

BRITTA KNUDSEN, ORGANIST I JETSMARK

“Jetsmark kirke dannede ramme om en smuk koncert søndag den 3. august. Fionian Quartet`s fire friske fynboer charmerede det talstærke publikum med liflige toner.
Musikerne kommenterede undervejs i tilpasse doser og teksterne var udleveret til publikum med oversættelser. Alt i alt en koncert, som vil stå i erindringen”.

Genre:
Klassisk
Barok
Temaer:
Julekoncerter
Kirkekoncerter
Opsætning:
Duo

KLASSISK MUSIK FOR VIOLIN & ACCORDEON

De to solistuddannede klassiske musikere Hanne Askou, violin, og Frode Andersen, accordeon, udgør tilsammen Duo Askou//Andersen. Duoens repertoire dækker en lang musikhistorisk periode og spreder sig over mange genrer. Fra barokmusik og folkemusik over klassiske standardværker og populærmusik til nyskreven kompositionsmusik.

Duo Askou//Andersen har udgivet to anmelderroste album i eget navn; “Som en forårsnat (2014) og “Vinterens Stemme” (2016) med deres kammermusikalske, stemningsfulde og virtuose arrangementer af danske sange, salmer og nordiske folketoner.

Duoen kan bookes med forskellige koncerttemaer – kontakt os herom

Koncert i Kirken Aps – Langelinie 20, 5230 Odense M – CVR.nr: 42378518