Rytmisk kor
Kor

TRADITIONEL OG NYERE GOSPEL

Able Gospel Choir består af 25 øvede og engagerede sangere, der leverer glæde, god energi og musik af høj kvalitet.
I spidsen for koret står korleder Anette Lynghøj og ved klaveret sidder Pernille Arenfeldt. Både Anette og Pernille er dygtige og ambitiøse og får det bedste frem i koret. Til koncerterne er koret ofte ledsaget af trommeslager og bassist; to erfarne musikere, der er vant til at spille sammen og som er gode til at sætte swing i forestillingen.

Korets repertoire er præget af swing, jazz og pop blandet med toner fra den traditionelle amerikanske gospelstil.
Gospel betyder ”det glade budskab” og dette kan mærkes i vores optrædener.
Selv om koret favner bredt, er de stadig tro mod den traditionelle gospelånd og leverer budskaber om næstekærlighed, kærlighed og fællesskab.

Er i interesseret i en mere oplysende aften om gospel, tilbyder vi også foredragsaftener. Her får du en aften med et mix af foredrag og musikalske indslag med Able Gospel Choir.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sætte sang og musik til din idé.”.

Folk

KIRKEKONCERT MED DANMARKS FØRENDE GOSPEL- OG SOULDIVA

Book en koncert med danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel. Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau.

Marie Carmen Koppel har gennem 22 år udviklet et unikt samarbejde og venskab med pianisten Steen Rasmussen. (Lis Sørensen, Søs Fenger, Dansesorkestret M.fl.) Og det kan både mærkes og høres på Scenen hvor deres musikalske og sjældne sammenspil helt enestående flettes sammen med en hyggelig og humoristisk omgangstone og kontakt til publikum. Og det er sikkert at Marie Carmen får de små nakkehår til at rejse sig med sin store indlevelse, tekniske formåen og musikalitet.

Marie Carmen Koppels repertiore spænder over hendes egne meget peronlige sange fra det seneste meget roste album “Through the rain”, til nye og gamle gospel og soul sange.

SOLOKONCERT MED PIANIST ELLER SOM EN DEL AF TRIOEN MAJLAND BOELSKIFTE FONNESBÆK

Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark de sidste 20 år. Hun har sunget med sangere lige fra Sanne Salomonsen til Etta Cameron, ved både store og små events og for bl.a. Helle Thorning-Schmidt og Dronning Magrethe.

Christina Boelskifte har en forkærlighed for gospelmusikken, og hun kombinerer det nordiske med fødderne solidt plantet i soulmusikken. Repertoiret spænder fra kendte gospelsange i nye forklædninger til egne sange. Fælles for dem er, at de leveres med stor indlevelse og nærvær og griber lytteren om hjertet.

Publikum inddrages undervejs, som efterlades med en følelse af at have fået en oplevelse ud over det sædvanlige. Sammen med gospelpianisten Mikael Nordmark skaber hun en koncertoplevelse, du ikke glemmer.

“Sammen med gospelpianisten Mikael Nordmark skaber hun en koncertoplevelse du ikke glemmer.”.

“Repertoiret spænder fra kendte gospelsange i nye forklædninger, til egne sange.”.