Andet
Konfirmationsgudstjenester
Pressemateriale: Download (zip)

Karen T

“I englene tegn” er et malerisk potpourris af forskellige engle. En vandring i tid og steder, for at lande i nutiden og hverdagens engle. En lysende live performance, under nattehimlen – med maleri, musik og arkitektur i et samlet udtryk. Engle har til alle tider, optaget mennesket. Samtlige kompositioner er skrevet at Karen T

Visuelt foregår det på en udenfor eller indefor på en væg/facade/lærred.

Helt konkret står Karen T og maler live på hendes lysbord, det filmes og projekteres op på facaden, mens egne musiske kompositioner spiller. En live performance, hvor musik, billeder og arkitektur, går op i en højere enhed. Velkommen til en lysende oplevelse.

Egnede gavle; kirketårn, kirkefacade, kapel
”I englenes tegn” egner sig også til indendørs performance.

Steder hvor Karen T ́s lysværker har fundet sted er bl.a ; Nationalmuseet i København, Helligåndskirken – København, Trundholm mose – solvognens fundssted, Anneberg Kulturpark, Vig kirke, Refshalvøen – Købenahvn, Teatret ved Sorte Hest, Vesterbro – København..

Karen T multikunstner, malede live til den første klassiske koncert i Tøjhuset i Fredericia, i 1999. Sidenhen en del af Exspandingcanvas i 7 år. Er nu gået solo og har fundet sit eget ståsted sammensmeltningen af de 3 udtryk, musik, billeder og arkitektur.

Karen T er heltidskunstner og har igennem sit kunstneriske virke udstillet på flere museer i Danmark, Kina, samt gallerier bl.a Christoffer Egelund i KBH. Er endvidere rep. på Frederikshavns kunstmuseum. Medlem af BKF.

Andet
Band
Pressemateriale: Download (zip)

EN STEMNINGSFULD KONCERT MED EN AF LANDETS DEJLIGSTE STEMMER

Oplev en stemningsfuld koncert med en af landets dejligste stemmer smukt bakket op af Ole Kibsgaard på guitar og sang. Det musikalske makkerpar spiller et udpluk af sange, som har krydset deres veje eller inspireret dem.

Ud over sange fra deres bagkatalog, som f.eks. James Taylors smukke ballade “Shower The People”, spiller de også egne kompositioner fra nogle af de mange solo-cd’er, som både Kaya og Ole har udgivet, samt et lille udpluk af Burt Bacharachs hits.
Der vil være sange fra nogle af de forestillnger, Kaya har medvirket i. Bl.a. Woyzeck, med musik af Tom Waits, og sange, der i det hele taget har givet inspiration og glæde til Kaya og Oles musikalske liv.