Rytmisk kor
Gospel
Kor

TRADITIONEL OG NYERE GOSPEL

Able Gospel Choir består af 25 øvede og engagerede sangere, der leverer glæde, god energi og musik af høj kvalitet.
I spidsen for koret står korleder Anette Lynghøj og ved klaveret sidder Pernille Arenfeldt. Både Anette og Pernille er dygtige og ambitiøse og får det bedste frem i koret. Til koncerterne er koret ofte ledsaget af trommeslager og bassist; to erfarne musikere, der er vant til at spille sammen og som er gode til at sætte swing i forestillingen.

Korets repertoire er præget af swing, jazz og pop blandet med toner fra den traditionelle amerikanske gospelstil.
Gospel betyder ”det glade budskab” og dette kan mærkes i vores optrædener.
Selv om koret favner bredt, er de stadig tro mod den traditionelle gospelånd og leverer budskaber om næstekærlighed, kærlighed og fællesskab.

Er i interesseret i en mere oplysende aften om gospel, tilbyder vi også foredragsaftener. Her får du en aften med et mix af foredrag og musikalske indslag med Able Gospel Choir.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sætte sang og musik til din idé.”.

Rytmisk kor
Kor

SKANDINAVISK VOKALGRUPPE MED LATINAMERIKANSKE RYTMER

Vokalgruppen Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Argentinsk tango, cubansk son, danske salmer, folkeviser og svensk visetradition – Kolorits repertoire forener de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af vores egne nordiske salmer og sange.

Ved koncerten er musikken bundet sammen af korte og billedrige introduktioner til hver af satserne, som gør publikum i stand til at spejle sig i sanges tema og tillægge den personligt indhold.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Kolorit består af 18 sangere og dirigent Niels Græsholm. Under koncerter synger Kolorit uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk. Gruppen holder til på Østerbro i København.

THORBJØRN SJØGREN, POLITIKEN

“Søndag aftens koncert i den smukke sal oven på Trinitatis var første gang, koret Kolorits og mine veje krydsedes. Står det til mig bliver det ikke sidste gang.”.