Rytmisk kor
Kor

SKANDINAVISK VOKALGRUPPE MED LATINAMERIKANSKE RYTMER

Vokalgruppen Kolorit synger et sprudlende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Argentinsk tango, cubansk son, danske salmer, folkeviser og svensk visetradition – Kolorits repertoire forener de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af vores egne nordiske salmer og sange.

Ved koncerten er musikken bundet sammen af korte og billedrige introduktioner til hver af satserne, som gør publikum i stand til at spejle sig i sanges tema og tillægge den personligt indhold.

Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Kolorit består af 18 sangere og dirigent Niels Græsholm. Under koncerter synger Kolorit uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk. Gruppen holder til på Østerbro i København.

THORBJØRN SJØGREN, POLITIKEN

“Søndag aftens koncert i den smukke sal oven på Trinitatis var første gang, koret Kolorits og mine veje krydsedes. Står det til mig bliver det ikke sidste gang.”.