Salmer
Konfirmationsgudstjenester
Pressemateriale: Download (zip)

SANGLÆRKEN & SEBASTIAN

SANGLÆRKEN & SEBASTIAN “LYS I MØRKET”

En kombination af fællessang og solo numre, med cover sange af vor tids mest elskede danske og engelske sange. Inspireret af “Toppen af poppen” har duoen nyfortolket sangene, så de får nyt liv. Intime numre, som er egnet til det smukke kirkerum, hvor roen og nærværet indfinder sig. Vi ønsker at bevæge og skabe sammenhold, dette gør vi med en alsidig koncert med både fællessang og solo. Kirkekoncerterne har navnet “LYS I MØRKET” Ovenpå knap 2 år med corona, ønsker vi med denne koncert at sprede varme, glæde og lys. Sangene er med budskabet om en vis form for taknemmelighed og ligeså spørgsmål til livet. “For at tænde lys” “Hvor går vi hen når vi går” “Nær” “That is what friends are for” “Lyse nætter” “You say” “Halleluja” Og mange flere.. For 3. år i træk tager Sanglærken og Sebastian rundt i 20 byer og laver fællessang.

SANGLÆRKEN også ved navn Tina Wiberg er netop aktuel med sin første single “ONLY 17.” Med afsæt i hendes livshistorie, om at blive mor som 17 årige, opleve identitetskriser, depression og angst. Hun finder den største glæde når hun kan performe og inddrage publikum i rørende fortællinger og sange, da har hun dem i sin “hule hånd” og forstår at få sat et aftryk i et andet menneske.

SEBASTIAN er en ung musikstuderende som tilsluttede sig sanglærken år tilbage. I en alder af blot 14 år gav han koncert i DR’s Koncertsal. Her tale om et naturtalent med en fantastisk tilstedeværelse når han optræder.

Duoen kan også bookes til foredrag under overskriften “At lære at leve med angsten som min ven”. Tina Wiberg er i samarbejde med Peter Mygind udkommet med bogudgivelsen “Mobning med angst til følge”. Det er med afsæt i bogen og Tinas livshistorie det musikalske foredrag tager udgangspunkt i, det blandet med en masse skønne sange.

Kirkekoncert i Vinding Kirke 2021