Kurt Ravn Julekoncerter 2021

Årets julekoncert
I 2020 gav Kurt Ravn julekoncert for 25. år i træk i landets kirker. Citat fra arrangør: ”Helt umuligt ikke at komme i julestemning og godt humør”.

Book Kurt Ravns julekoncert
For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer.

Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo. Book en julekoncert med Kurt Ravn, og oplev hans trio.

Repertoire
Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret: Både muntre og stille julesange samt smukke, traditionelle julesalmer udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.

Koncertens varighed
Koncerten varer i 1 x 70 min.

Om Kurt Ravn
Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet.

Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side

Story, Atlantis, Chess og Les Misérables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien. Book Kurt Ravn til dit næste julearrangement, og oplev den store stemme.

Om Carl Ulrik Munk-Andersen
Ud over sit arbejde som organist i Taarbæk Kirke nord for København har Carl Ulrik Munk-Andersen et omfattende virke som akkompagnatør for diverse kunstnere. Ikke mindst Kurt Ravn og Per Nielsen nyder godt af Carl Ulriks klaverspil, men også andre kunstnere bliver der tid til at akkompagnere f.eks. Stig Rossen, Kim Sjøgren, Kirsten Siggaard, Ann- Mette Elten, Lene Siel, Jesper Lundgaard, Anne Herdorf m.fl. Oplev den talentfulde pianist ved at booke en julekoncert med en af disse kunstnere.

Send forespørgsel