Klassisk

FYLD KIRKEN MED NYE KLANGE

Oplev en kirkekoncert med kendte, populære toner fra det klassiske repertoire i anderledes arrangementer blandet med Klaus Schønnings egen ny-komponerede musik, hvor synthesizerens klange smelter sammen med kirkeorglet.

Klaus Schønning er en de få musikere, der mestrer kunsten at komponere, producere og indspille musik, som leder tankerne tilbage på store klassiske kompositioner i nutidens indpakning og fortolkning. Han står bag utallige soloudgivelser, udgivelser med bandet North og mange compilationsbidrag og projekter indenfor New Age musikken. Og han har med sine kompositioner, synthesizere og mange forskellige akustiske instrumenter skabt sin egen instrumentalgenre. Et musikalsk univers, der har sit helt eget særpræg og stempel.