Andet
Konfirmationsgudstjenester
Pressemateriale: Download (zip)

Karen T

“I englene tegn” er et malerisk potpourris af forskellige engle. En vandring i tid og steder, for at lande i nutiden og hverdagens engle. En lysende live performance, under nattehimlen – med maleri, musik og arkitektur i et samlet udtryk. Engle har til alle tider, optaget mennesket. Samtlige kompositioner er skrevet at Karen T

Visuelt foregår det på en udenfor eller indefor på en væg/facade/lærred.

Helt konkret står Karen T og maler live på hendes lysbord, det filmes og projekteres op på facaden, mens egne musiske kompositioner spiller. En live performance, hvor musik, billeder og arkitektur, går op i en højere enhed. Velkommen til en lysende oplevelse.

Egnede gavle; kirketårn, kirkefacade, kapel
”I englenes tegn” egner sig også til indendørs performance.

Steder hvor Karen T ́s lysværker har fundet sted er bl.a ; Nationalmuseet i København, Helligåndskirken – København, Trundholm mose – solvognens fundssted, Anneberg Kulturpark, Vig kirke, Refshalvøen – Købenahvn, Teatret ved Sorte Hest, Vesterbro – København..

Karen T multikunstner, malede live til den første klassiske koncert i Tøjhuset i Fredericia, i 1999. Sidenhen en del af Exspandingcanvas i 7 år. Er nu gået solo og har fundet sit eget ståsted sammensmeltningen af de 3 udtryk, musik, billeder og arkitektur.

Karen T er heltidskunstner og har igennem sit kunstneriske virke udstillet på flere museer i Danmark, Kina, samt gallerier bl.a Christoffer Egelund i KBH. Er endvidere rep. på Frederikshavns kunstmuseum. Medlem af BKF.