Logo
Genre:
Klassisk
Temaer:
Kirkekoncerter
Opsætning:
Solo

CELLO, KAMMERMUSIK OG EN VERDEN AF OPLEVELSER

Julie Tandrup Kock er uddannet fra solistklassen og har studeret både i USA, Schweiz, Italien og Danmark. Hun afsluttede i 2013 med en særdeles rost debutkoncert.

Julie er en aktiv solist og kammermusiker og har optrådt solistisk og i kammermusikalske konstellationer i både Danmark, Argentina, USA, Schweiz, Sverige, Italien og England. Hun nærer en særlig kærlighed til kammermusik og spiller i adskillige ensembler – heriblandt Amazone Kvartetten (mezzo, fløjte, cello og klaver), Kock/Kirova-Duo (cello og klaver), Undertoner (cello og kontrabas) og duoen Sopra il Cielo (cello og sopran).

Julie eksperimenterer også gerne med de klassiske rammer og har turneret Argentina med et tangoorkester, spillet musik til teater, givet forelæsninger på Københavns Universitet om musikalsk æstetik, indspillet solocello til dokumentarserier for DR, indspillet som solist med DR Pigekoret, improviseret solomusik til en impro-dansegruppes forestilling på et museum og spillet koncerter sejlende i en lille robåd i Københavns kanaler. Hun har desuden spillet med adskillige kunstnere fra andre musikgenrer, heriblandt den amerikanske rapper Kanye West, MØ og Cæcilie Nordby.

Koncert i Kirken Aps – Langelinie 20, 5230 Odense M – CVR.nr: 42378518