Logo
Genre:
Rytmisk
Folk
Temaer:
Julekoncerter
Kirkekoncerter
Opsætning:
Band

NYD EN AF NORDENS STÆRKESTE STEMMER PÅ NY TURNE

I 2003 udgav Julie Berthelsen debutalbummet Home. I 2017 sendte hun singlen ”Home Again” på gaden, og navnesammenfaldet er på ingen måde en tilfældighed. Det signalerer, hvor Berthelsen er i sit liv lige nu. Hvordan hun – samtidigt med, at hun konstant søger nye horisonter som kunstner – er tilbage i musikken, hvor hun hører hjemme.

Og det bliver her i 2018 til den første turne i alt for mange år. Endelig får man chancen for at opleve Julie Berthelsen folde sig ud, for at nyde hendes klare og kraftfulde stemme i samspil med et imponerende band. Og for at få de dybt personlige historier bag de smukke og rørende sange.

Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, når den grønlandske sjæl møder den danske kultur og danner grobund for en dybere forståelse af, hvor ens og hvor unikke vi i virkeligheden på en og samme tid er.

Julie Berthelsen foredrag

Tro, håb & Kærlighed er titlen på en moderne foresdrags- /samtalerække med Julie Bertelsen som gennemgående artist.

Konceptet er at Julie inviterer en anden spændende personlighed, Bubber, Jim Lyngvild, Ellen Hillingsø, Martin Brygmann (eller andre) med til en snak om tro, håb og kærlighed.
Snakken tager udgangspunkter i de to personligheders egne erfaringer og holdninger, og der vil ligeledes være plads til spørgsmål og holdninger fra salen.

Koncert i Kirken Aps – Langelinie 20, 5230 Odense M – CVR.nr: 42378518