Folk

LYRISK MUSIK MED KANT FOR SAXOFON, ORGEL OG KLAVER

Den spændende og utraditionelle kombination af saxofon, orgel og klaver giver såvel klangligt som repertoiremæssigt muligheder for en stor spændvidde i musikken.

Vi bevæger os fra det traditionelle klassiske over i improvisationsmusikken, fra stille lyriske ballader i nordisk tone til den mere energiske og rytmiske jazz.

Vi sørger for en medrivende musikalsk oplevelse, der fortrinsvis egner sig til koncerter i kirken, musikandagter og gudstjenester. Men vi spiller også julekoncerter samt ved andre kirkehøjtider som kyndelmisse, påske og pinse.

Der vil blive lagt vægt på et varieret og dynamisk program i et samspil mellem sopran-, alt- og tenorsaxofon, orgel og klaver, samt evt. tillige kontrabas.

Duoen har eksisteret siden 2002 og med succes givet mange koncerter rundt om i landets kirker.