Rytmisk kor
Gospel
Kor

TRADITIONEL OG NYERE GOSPEL

Able Gospel Choir består af 25 øvede og engagerede sangere, der leverer glæde, god energi og musik af høj kvalitet.
I spidsen for koret står korleder Anette Lynghøj og ved klaveret sidder Pernille Arenfeldt. Både Anette og Pernille er dygtige og ambitiøse og får det bedste frem i koret. Til koncerterne er koret ofte ledsaget af trommeslager og bassist; to erfarne musikere, der er vant til at spille sammen og som er gode til at sætte swing i forestillingen.

Korets repertoire er præget af swing, jazz og pop blandet med toner fra den traditionelle amerikanske gospelstil.
Gospel betyder ”det glade budskab” og dette kan mærkes i vores optrædener.
Selv om koret favner bredt, er de stadig tro mod den traditionelle gospelånd og leverer budskaber om næstekærlighed, kærlighed og fællesskab.

Er i interesseret i en mere oplysende aften om gospel, tilbyder vi også foredragsaftener. Her får du en aften med et mix af foredrag og musikalske indslag med Able Gospel Choir.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sætte sang og musik til din idé.”.