Blog Archives

Blog Archives

Julie Berthelsen

michael 7. februar 2018
featured image

Nyd en af nordens stærkeste stemmer på ny turne

Julie Berthelsen kirkekoncert
I 2003 udgav Julie Berthelsen debutalbummet Home. I 2017 sendte hun singlen ”Home Again” på gaden, og navnesammenfaldet er på ingen måde en tilfældighed. Det signalerer, hvor Berthelsen er i sit liv lige nu. Hvordan hun – samtidigt med, at hun konstant søger nye horisonter som kunstner – er tilbage i musikken, hvor hun hører hjemme.

Og det bliver her i 2018 til den første turne i alt for mange år. Endelig får man chancen for at opleve Julie Berthelsen folde sig ud, for at nyde hendes klare og kraftfulde stemme i samspil med et imponerende band. Og for at få de dybt personlige historier bag de smukke og rørende sange.

Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, når den grønlandske sjæl møder den danske kultur og danner grobund for en dybere forståelse af, hvor ens og hvor unikke vi i virkeligheden på en og samme tid er.

Julie Berthelsen foredrag

Tro, håb & Kærlighed er titlen på en moderne foresdrags- /samtalerække med Julie Bertelsen som gennemgående artist.

Konceptet er at Julie inviterer en anden spændende personlighed, Bubber, Jim Lyngvild, Ellen Hillingsø, Martin Brygmann (eller andre) med til en snak om tro, håb og kærlighed.
Snakken tager udgangspunkter i de to personligheders egne erfaringer og holdninger, og der vil ligeledes være plads til spørgsmål og holdninger fra salen.

Send forespørgsel

[/span6]

Andre artister

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

michael 26. juni 2014
featured image

En stemningsfuld koncert med en af landets dejligste stemmer

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Oplev en stemningsfuld koncert med en af landets dejligste stemmer smukt bakket op af Ole Kibsgaard på guitar og sang. Det musikalske makkerpar spiller et udpluk af sange, som har krydset deres veje eller inspireret dem.

Ud over sange fra deres bagkatalog, som f.eks. James Taylors smukke ballade “Shower The People”, spiller de også egne kompositioner fra nogle af de mange solo-cd’er, som både Kaya og Ole har udgivet, samt et lille udpluk af Burt Bacharachs hits.
Der vil være sange fra nogle af de forestillnger, Kaya har medvirket i. Bl.a. Woyzeck, med musik af Tom Waits, og sange, der i det hele taget har givet inspiration og glæde til Kaya og Oles musikalske liv.

Send forespørgsel


Come Sunday

michael 21. august 2015
featured image

Kirkejazz, så det swinger

Come Sunday

Jazztrioen Come Sunday består af Hammond-organisten Kjeld Lauritsen, saxofonisten Jan Harbeck og Espen Laub von Lillienskjold på trommer. Musikken er swingende jazz og smukke ballader af bl.a. Duke Ellington. Musikerne tilhører den absolutte elite inden for dansk jazz. Programmet for denne koncert er sammensat specielt med henblik på kirkerummet. Ud over temaerne, der både omfatter en dansk salme og amerikansk gospel, er der også plads til spontane improvisationer fra gruppens medlemmer.

 

Linda Munnecke, sognepræst Stengård kirke

”Allerede ved første nummer måtte vi overgive os til jazz-trioens medrivende og poetiske klang-univers, og mens koncertens sidste toner stadigt bølgede under kirkeloftet, var alle tilstedeværende klar over, at vi havde oplevet en smuk og forløsende aften i vores kirke, langt ud over hvad vi havde forestillet os.”.

 

Ole Niemand, Jazz Special

”På en og samme gang fremført pietetsfuldt med en troværdig inderlighed, men, og det er vigtigt, også med et glimt i øjet, der uddriver en hver form for banalitet, og så swinger det.”.

Send forespørgsel

Andre artister

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Linda Munnecke, sognepræst Stengård kirke ”Allerede ved første nummer...

 • Babybandet

  Babybandet

    Linda Munnecke, sognepræst Stengård kirke ”Allerede ved første nummer...

 • Julie Berthelsen

  Julie Berthelsen

    Linda Munnecke, sognepræst Stengård kirke ”Allerede ved første nummer...

 • Christina Boelskifte

  Christina Boelskifte

    Linda Munnecke, sognepræst Stengård kirke ”Allerede ved første nummer...

EN LILLE POSE STØJ

michael 2. september 2014
featured image

En Lille Pose Støj Hylder Kim Larsen

En Lille Pose Støj
En Lille Pose Støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed – Kim Larsen!
Bandets forsanger og frontfigur Claus synger med så stærk, og sikker en vokal, at de utallige Larsen-klassikere opleves som den ægte vare, og lidt til! Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, består bandet af brødrene Jensen, på bas og guitar, og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer, som er med til at løfte numrene op på et suverænt niveau.

Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers, hvilket altid vækker glæde blandt publikum. – Og det krydret med bandets gode indbyrdes kemi og åbenlyse spilleglæde, gør en aften i selskab med En Lille Pose Støj i kirken til en uforglemmelig oplevelse.

Send forespørgsel

Andre artister

Deep Blue

15. november 2017
featured image

Berigende, fredfyldt og meditativ musikoplevelse

DEEP BLUE

DEEP BLUE er fortryllende og afslappende ambient verdensmusik fra de fire CD udgivelser Deep Blue (solgt mere end 125.000 eks.), Woodlands,
Fire Moon og Deep Blue II.

Den smukke musik væves sammen med poetiske, inspirerende og indsigtsfulde fortællinger fra Kahlil Gibrans elskede klassiker fra 1923, The Prophet, der er oversat til mere end 20 sprog.

Siden 1987 er antallet af stressramte danskere
steget og steget. Stress er i dag den største årsag
til sygemeldinger. Man taler om en folkesygdom.
Og prognoserne for fremtiden ser ikke ud til at ændre på det billede. I 2030 spår WHO, at den største sygdom i verden er depression. Årsagerne er mange. Løsningen er enkel. Mere tid til fordybelse, ro og nærvær.

En DEEP BLUE koncert er en times berigende, fredfyldt og meditativ musikoplevelse, der tager publikum med på en rejse med mulighed for fordybelse og velvære.

Send forespørgsel


Die Herren

michael 26. marts 2013
featured image

U2, kirkekoncert og gudstjeneste

Die Herren
Det irske rockband U2’s musik har i snart tre årtier betaget hele verden. Hvad færre ved er, at U2’s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket af tro og Biblens ord.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2’s musik og spillet over 1700 koncerter.
 Det hele startede tilbage i 2005, hvor den første U2-gudstjeneste blev afholdt i Herning kirke – altså en gudstjeneste bygget op omkring Biblens ord i forhold til U2’s tekster og så selvfølgelig U2’s sange.

Die Herren har deltaget i arrangementer lige fra helt små landsbykirker med en enkel scene og lyssætning til de allerstørste domkirker med avancerede og storslåede lyd- og lysproduktioner.

Send forespørgsel


Andre artister

Mariane Bitran-Alain Apaloo Duo

michael 25. januar 2017
featured image

World-Jazz med Mariane Bitran-Alain Apaloo Duo

Mariane Bitran-Alain Apaloo Duo
Disse to World-Jazz musikere mødtes i København og opdagede øjeblikkeligt en musikalsk forbindelse, som de udviklede gennem årene ved at spille og turnere sammen med forskellige projekter. For nylig indspillede de dette nye Duo-projekt “Wind of Tomorrow”, der præsenterer deres kompositioner, som konjugerer Mariane Bitrans varme og udtryksfulde fløjter med Alain Apaloos opfindsomme linjer og stil, der ofte har mindelser til hans fædreland, Togo. Samspillet er næsten håndgribeligt, der producerer en farverig række af nye lyde; rytmen udvikler sig dynamisk og tager publikum med på en poetisk rejse; undertiden næsten som i en meditation.

Mariane Bitran, fløjte, altfløjte, el.
Fransk tværfløjtenist bosat i Danmark siden 1998. Hendes musik spænder bredt; inspireret af forskellige former og rytmer og af hendes samarbejde med musikere fra verden-jazz-scene i Paris og i København, samt hendes rødder i både klassisk og moderne musik. Mariane Bitran har udgivet to albums med sin kvintet på stunt Records, A Place for You og All One, derefter i samarbejde med den japanske pianist, Makiko hirabayashi, Grey til Blue med den amerikanske saxofonist, Bob Rockwell.

Alain Apaloo, guitars, vokal, percussion
Startede fra barndommen med at spille traditionelle trommer i traditionel afrikanske musik-ensembler i sit hjemland, Togo. Alain begyndte at spille guitar tidligt med den legendariske togolesiske blues sanger, Jimmy Hope og derefter i Ghana med Kwame Yeboas Akra Band.

 

Kjeld Frandsen – Berlingske Tidende

“Hun udtrykte sig med elegance… og samtidig var hun i besiddelse af en ægte og progressiv jazz-musikalsk fantasi”.
[/section]

Send forespørgsel

Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

    Kjeld Frandsen – Berlingske Tidende “Hun udtrykte sig med...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Kjeld Frandsen – Berlingske Tidende “Hun udtrykte sig med...

 • Babybandet

  Babybandet

    Kjeld Frandsen – Berlingske Tidende “Hun udtrykte sig med...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

    Kjeld Frandsen – Berlingske Tidende “Hun udtrykte sig med...

Mikkel Ploug – Balcony Lullabies

michael 26. marts 2013
featured image

Mikkel Ploug - Balcony Lullabies

Mikkel Ploug – solo guitar
“Mesterguitarist fortolker sangskatten, så tåren triller” skrev Henrik Palle i Politiken, efter selv at måtte klemme en tåre til Mikkels guitarversioner af de mest elskede danske sange, som blev landskendte under Danmarks nedlukning. Mikkel spillede hver aften vuggeviser i skumringen fra sin altan for na-boerne og senere publikum fra hele verden, der så med via live-facebook video.

Den internationalt anderkendte jazzguitarist, der er streamet over 2 millioner gange og har turneret i 25 lande, spillede hjerteskærende guitararrangementer af sange som Solen er så rød, mor, Jeg ved en lærkerede, Du som har tændt millioner af stjerner, og mange flere.
Flere hundrede støttede tilblivelsen af album “Balcony Lullabies” der udkom i Oktober. Nu kan de smukke melodier opleves live når Mikkel, der været solist med både DR Big Band og Den Kongelige Ballet, gæster kirker landet over.

Send forespørgsel

 

Henrik Palle – Politiken

““vidunderligt”, Ploug giver klassikerne dem en drejning, så de lyder, som havde han lige skrevet dem selv.


Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Babybandet

  Babybandet

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

Grimal/Lindgren Duo

15. november 2017
featured image

Lyrisk musik med kant for saxofon, orgel og klaver

Grimal/Lindgren Duo

Den spændende og utraditionelle kombination af saxofon, orgel og klaver giver såvel klangligt som repertoiremæssigt muligheder for en stor spændvidde i musikken.

Vi bevæger os fra det traditionelle klassiske over i improvisationsmusikken, fra stille lyriske ballader i nordisk tone til den mere energiske og rytmiske jazz.

Vi sørger for en medrivende musikalsk oplevelse, der fortrinsvis egner sig til koncerter i kirken, musikandagter og gudstjenester. Men vi spiller også julekoncerter samt ved andre kirkehøjtider som kyndelmisse, påske og pinse.

Der vil blive lagt vægt på et varieret og dynamisk program i et samspil mellem sopran-, alt- og tenorsaxofon, orgel og klaver, samt evt. tillige kontrabas.

Duoen har eksisteret siden 2002 og med succes givet mange koncerter rundt om i landets kirker.

Send forespørgsel

Karsten Holm

michael 15. oktober 2016
featured image

”Cash i kirken En musikalsk fortælling”

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede – den evige kamp mellem det gode og det onde.

Karsten Holm, vokal, guitar
Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor
Martin Blom, diverse guitarer og kor
Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor

Send forespørgsel

”Beatles i kirken På åndelig rejse med The Beatles”

Koncertfortællingen “Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

Blandt de sange, der kom ud af opholdet i Indien, var George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps”, Paul McCartneys “Mother Nature’s Son”, Ringo Starrs “Don’t Pass Me By” og John Lennons “Across the universe”
Publikum bliver dog ikke snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder. For eksempel “In My Life”, “Eleanor Rigby” og “Dr. Robert.” Og der er også gjort plads til hittet Can’t Buy Me Love.”

Knud Erik Fuddi Steengaard: violin, basviolin, mandolin & vokal
Bjørn Bønne Petersen: kontrabas, elbas, sitar, & vokal m.m.
Martin Blom Hansen: resonator, elguitar & vokal
Karsten Holm: akustik guitar og vokal