Blog Archives

Blog Archives

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

michael 26. juni 2014
featured image

En stemningsfuld koncert med en af landets dejligste stemmer

Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Oplev en stemningsfuld koncert med en af landets dejligste stemmer smukt bakket op af Ole Kibsgaard på guitar og sang. Det musikalske makkerpar spiller et udpluk af sange, som har krydset deres veje eller inspireret dem.

Ud over sange fra deres bagkatalog, som f.eks. James Taylors smukke ballade “Shower The People”, spiller de også egne kompositioner fra nogle af de mange solo-cd’er, som både Kaya og Ole har udgivet, samt et lille udpluk af Burt Bacharachs hits.
Der vil være sange fra nogle af de forestillnger, Kaya har medvirket i. Bl.a. Woyzeck, med musik af Tom Waits, og sange, der i det hele taget har givet inspiration og glæde til Kaya og Oles musikalske liv.

Send forespørgsel


Mikkel Ploug – Balcony Lullabies

michael 26. marts 2013
featured image

Mikkel Ploug - Balcony Lullabies

Mikkel Ploug – solo guitar
“Mesterguitarist fortolker sangskatten, så tåren triller” skrev Henrik Palle i Politiken, efter selv at måtte klemme en tåre til Mikkels guitarversioner af de mest elskede danske sange, som blev landskendte under Danmarks nedlukning. Mikkel spillede hver aften vuggeviser i skumringen fra sin altan for na-boerne og senere publikum fra hele verden, der så med via live-facebook video.

Den internationalt anderkendte jazzguitarist, der er streamet over 2 millioner gange og har turneret i 25 lande, spillede hjerteskærende guitararrangementer af sange som Solen er så rød, mor, Jeg ved en lærkerede, Du som har tændt millioner af stjerner, og mange flere.
Flere hundrede støttede tilblivelsen af album “Balcony Lullabies” der udkom i Oktober. Nu kan de smukke melodier opleves live når Mikkel, der været solist med både DR Big Band og Den Kongelige Ballet, gæster kirker landet over.

Send forespørgsel

 

Henrik Palle – Politiken

““vidunderligt”, Ploug giver klassikerne dem en drejning, så de lyder, som havde han lige skrevet dem selv.


Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Babybandet

  Babybandet

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

WHERE DID NORA GO

August Lundberg 30. april 2021
featured image

WHERE DID NORA GO

 

Where Did Nora Go spiller Drømmende Art Pop. Med en stemme, der besidder en sjælden skønhed, kraft og inderlighed skaber hun et helt særligt rum, der drager lytteren ud af tid og rum.

Bag navnet Where Did Nora Go står Astrid Nora, der har 4 meget anmelderroste albums/EP’er bag sig (2012, 2013, 2014 og 2019) produceret af bl.a. Brian Batz og Henrik Marstal. En ny EP lander i oktober 2021. Den karismatiske sangerinde er blevet sammenlignet med Antony Hegarty, Björk, Ane Brun og Kate Bush og har af GAFFA været indstillet flere gange som ’Årets Kunstner’ og ’Årets Popudgivelse’. WDNG skaber Dreamy Art Pop tilsat lag af celloer, synths og klaver og bruger både loops, effekter og ambient soundscapes for at skabe en helt særlig henførende stemning. Live spiller hun enten solo eller med Christian Balvig (Efterklang, When Saints Go Machine, Copenhagen Phil. m.fl.). Hun er blevet prist for sin stemme, der besidder en sjælden skønhed, kraft og inderlighed og hun skaber med sin musik et helt særligt rum, der drager lytteren ud af tid og rum og ”ind i en drømmende, næsten overjordisk verden.”

Send forespørgsel


Helene Blum & Harald Haugaard band

August Lundberg 30. april 2021
featured image

Helene Blum & Harald Haugaard band

Special guest Erik Rydvall - NORDISK JUL

Blum & Haugaard Band
Blum & Haugaard Band Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau. Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye danske folkemusikscene, og med 100 koncerter om året, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet. Siden etableringen i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan. Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende. Dagbladet Jyske Vestkysten efterfølgende beskriver dem som et: “musikalsk festfyrværkeri”. Det britiske dagblad The Telegraph skriver “a haunting voice and transcending grace” om Helene Blums stemme og det danske musikmagasin Gaffa skriver om Haugaards album ”Den Femte Søster”, at han: ”endnu engang rammer hovedet på sømmet”.

Send forespørgsel