Blog Archives

featured image

Tenor med stort T

Troels Fini Bernheim
Troels Fini Bernheim synger arier fra de kendte operaer og oratorier samt en håndfuld af de mest kendte musicalsange. Han bevæger sig således både i det romantiske og lyriske samt fra det mere dramatiske repertoire. Bernheim synger alle sine sange i de originale tenortonearter. Dette er noget han lægger stor vægt på – den oprigtige, sprudlende og kraftfulde tenorklang, som altid er gået rent ind hos folk og har vakt stor begejstring.

Bernheim kan også bookes med organist Lars Jørgensen, der bl.a. kendes fra Østre Gasværk, Cirkusrevyen og Falkoner Salen, som akkompagnør.

Send forespørgsel

Isabella Kragerup

michael 8. juni 2015
featured image

Sang med indlevelse og inderlighed

Isabella Kragerup
Hun har den ikke fra fremmede. Den gudbenådede stemme. Den er nedarvet gennem generationer, og det kan høres, at musikken bor i hende, når hun fremfører sine smukke kirkekoncerter.

Isabella Kragerup kan nemlig synge, så de små hår rejser sig på armene. Og så har hun en fantastisk måde at formidle sine sange på. Selv kalder hun sig for en syngende skuespiller, og hendes fortolkninger af danske og svenske jazzviser og salmer er også fulde af historiefortælling, indlevelse og inderlighed. Smukt, lytteværdigt og ikke mindst medrivende – særligt når hun inviterer publikum til fællessang af skønne velkendte folkeviser som fx ”Jag vet en dejlig rosa”.

Isabella Kragerup kan lige nu bookes til både kirkekoncerter og musikgudstjenester. Enten med pianist, organist eller med to-tre musikere.

Send forespørgsel