Blog Archives

Blog Archives

EN LILLE POSE STØJ

michael 2. september 2014
featured image

En Lille Pose Støj Hylder Kim Larsen

En Lille Pose Støj
En Lille Pose Støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed – Kim Larsen!
Bandets forsanger og frontfigur Claus synger med så stærk, og sikker en vokal, at de utallige Larsen-klassikere opleves som den ægte vare, og lidt til! Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, består bandet af brødrene Jensen, på bas og guitar, og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer, som er med til at løfte numrene op på et suverænt niveau.

Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers, hvilket altid vækker glæde blandt publikum. – Og det krydret med bandets gode indbyrdes kemi og åbenlyse spilleglæde, gør en aften i selskab med En Lille Pose Støj i kirken til en uforglemmelig oplevelse.

Send forespørgsel

Andre artister

Mikkel Ploug – Balcony Lullabies

michael 26. marts 2013
featured image

Mikkel Ploug - Balcony Lullabies

Mikkel Ploug – solo guitar
“Mesterguitarist fortolker sangskatten, så tåren triller” skrev Henrik Palle i Politiken, efter selv at måtte klemme en tåre til Mikkels guitarversioner af de mest elskede danske sange, som blev landskendte under Danmarks nedlukning. Mikkel spillede hver aften vuggeviser i skumringen fra sin altan for na-boerne og senere publikum fra hele verden, der så med via live-facebook video.

Den internationalt anderkendte jazzguitarist, der er streamet over 2 millioner gange og har turneret i 25 lande, spillede hjerteskærende guitararrangementer af sange som Solen er så rød, mor, Jeg ved en lærkerede, Du som har tændt millioner af stjerner, og mange flere.
Flere hundrede støttede tilblivelsen af album “Balcony Lullabies” der udkom i Oktober. Nu kan de smukke melodier opleves live når Mikkel, der været solist med både DR Big Band og Den Kongelige Ballet, gæster kirker landet over.

Send forespørgsel

 

Henrik Palle – Politiken

““vidunderligt”, Ploug giver klassikerne dem en drejning, så de lyder, som havde han lige skrevet dem selv.


Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • Babybandet

  Babybandet

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

  Send forespørgsel   Henrik Palle – Politiken ““vidunderligt”, Ploug giver...

Mathilde Falch

michael 4. november 2014
featured image

En anderledes konfirmandgudstjeneste

Mathilde Falch
Siden Mathilde Falchs roste debutalbum ”Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012, har den nu 24-årige sangskriver turneret land og rige rundt med sit band såvel som solo.

Mathilde Falch fortæller og synger oprigtigt om sygdom og misbrug… om ar på krop og sjæl. Men i den grad også om, hvordan det er at komme ud på den anden side.

 

Jan Brogaard, Sognepræst

“Det var en flot koncert – lige efter vores smag, og vi følte os virkelig talt, sunget og spillet til i øjenhøjde. Spændt på at tale med konfirmanderne om en fælles god oplevelse i en af vore kirker – med et stort talent, der virkelig har noget på hjerte. Mange andre fra nær og fjern havde også fundet vej til koncerten.”.

Send forespørgsel


Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

    Jan Brogaard, Sognepræst “Det var en flot koncert –...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Jan Brogaard, Sognepræst “Det var en flot koncert –...

 • Babybandet

  Babybandet

    Jan Brogaard, Sognepræst “Det var en flot koncert –...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

    Jan Brogaard, Sognepræst “Det var en flot koncert –...

Ida Gard

michael 29. september 2014
featured image

Avanceret og intelligent pop, der får tiden til at stå stille

Ida Gard
Ida Gard startede med at spille klaver som 9-årig. Et par år efter tog hun fat på guitaren – og siden er det blevet til utallige koncerter, rejser, priser og ikke mindst de to anmelderroste albums: ‘Knees, Feet & the Parts We Don’t Speak Of’ og ‘Doors’.

Idas musik beskrives bedst som avanceret pop med intelligente, ærlige og finurlige tekster, der overrasker og holder lytterens opmærksomhed fanget. Og så er hun begavet med en vidunderlig stemme, der på en gang er sårbar, sprød og stærk.

Oplev en sangerinde, der tryllebinder sit publikum, så de ville ønske at tiden stod stille, og koncerten aldrig stoppede.

Send forespørgsel


Andre artister

Grimal/Lindgren Duo

15. november 2017
featured image

Lyrisk musik med kant for saxofon, orgel og klaver

Grimal/Lindgren Duo

Den spændende og utraditionelle kombination af saxofon, orgel og klaver giver såvel klangligt som repertoiremæssigt muligheder for en stor spændvidde i musikken.

Vi bevæger os fra det traditionelle klassiske over i improvisationsmusikken, fra stille lyriske ballader i nordisk tone til den mere energiske og rytmiske jazz.

Vi sørger for en medrivende musikalsk oplevelse, der fortrinsvis egner sig til koncerter i kirken, musikandagter og gudstjenester. Men vi spiller også julekoncerter samt ved andre kirkehøjtider som kyndelmisse, påske og pinse.

Der vil blive lagt vægt på et varieret og dynamisk program i et samspil mellem sopran-, alt- og tenorsaxofon, orgel og klaver, samt evt. tillige kontrabas.

Duoen har eksisteret siden 2002 og med succes givet mange koncerter rundt om i landets kirker.

Send forespørgsel

Karsten Holm

michael 15. oktober 2016
featured image

”Cash i kirken En musikalsk fortælling”

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede – den evige kamp mellem det gode og det onde.

Karsten Holm, vokal, guitar
Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor
Martin Blom, diverse guitarer og kor
Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor

Send forespørgsel

”Beatles i kirken På åndelig rejse med The Beatles”

Koncertfortællingen “Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

Blandt de sange, der kom ud af opholdet i Indien, var George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps”, Paul McCartneys “Mother Nature’s Son”, Ringo Starrs “Don’t Pass Me By” og John Lennons “Across the universe”
Publikum bliver dog ikke snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder. For eksempel “In My Life”, “Eleanor Rigby” og “Dr. Robert.” Og der er også gjort plads til hittet Can’t Buy Me Love.”

Knud Erik Fuddi Steengaard: violin, basviolin, mandolin & vokal
Bjørn Bønne Petersen: kontrabas, elbas, sitar, & vokal m.m.
Martin Blom Hansen: resonator, elguitar & vokal
Karsten Holm: akustik guitar og vokal

Henrik Knarborg Larsen

15. november 2017
featured image

Virtuost slagtøjsspil med stemningsfuld klassisk musik særligt udvalgt til kirkerummet

Henrik Knarborg Larsen

Virtuost slagtøjsspil med stemningsfuld klassisk musik særligt udvalgt til kirkerummet.

En koncert eller musikgudstjeneste med Henrik Knarborg Larsen byder på såvel klassiske som eksotiske instrumenter med en poetisk rigdom af klange fremført med et levende musikalsk udtryk og stor teknisk formåen.

Henrik Knarborg Larsen er leder af slagtøjsuddannelsen ved Det Jyske Musikkonservatorium og har spillet kirkekoncerter overalt i Danmark og i flere domkirker, herunder Odense, Aarhus og Ribe Domkirke. Hans unikke profil har ført til internationale koncerter i tæt samarbejde med tidens førende komponister.

Henrik Knarborg Larsen kan bookes som solist til koncert eller musikgudstjeneste eller som duo med sopranen Nickie Johansson med populære programmer velegnede til for eksempel jule- og nytårskoncerter. Til julekoncerter kan de også bookes som trio med celloprofessor Henrik Brendstrup.

Musikgudstjenester tilrettelægges i samarbejde med organist og præst med musik, der understøtter de kirkelige handlinger. Sognepræst Anne Linde Førgaard fra Rind kirke beskriver det således:

”…Det fungerede virkelig godt. Jeg oplevede, at musikken – på både trommer og marimba – spændte vidt, og kunne både være stille og let og i næste øjeblik dramatisk og meget effektfuld. Det gav et løft og en ”anderledeshed” til gudstjenesten…”

Send forespørgsel


.

Isabella Kragerup

michael 8. juni 2015
featured image

Sang med indlevelse og inderlighed

Isabella Kragerup
Hun har den ikke fra fremmede. Den gudbenådede stemme. Den er nedarvet gennem generationer, og det kan høres, at musikken bor i hende, når hun fremfører sine smukke kirkekoncerter.

Isabella Kragerup kan nemlig synge, så de små hår rejser sig på armene. Og så har hun en fantastisk måde at formidle sine sange på. Selv kalder hun sig for en syngende skuespiller, og hendes fortolkninger af danske og svenske jazzviser og salmer er også fulde af historiefortælling, indlevelse og inderlighed. Smukt, lytteværdigt og ikke mindst medrivende – særligt når hun inviterer publikum til fællessang af skønne velkendte folkeviser som fx ”Jag vet en dejlig rosa”.

Isabella Kragerup kan lige nu bookes til både kirkekoncerter og musikgudstjenester. Enten med pianist, organist eller med to-tre musikere.

Send forespørgsel

Søren Okholm

michael 25. februar 2014
featured image

Kirkecovers til konfirmandgudstjenesten

Søren Okholm
Oplev unikke fortolkninger af kendte kunstnere som Beatles, Seebach, Nephew, Coldplay m.fl. nøje tilpasset kirkerummets akustik og stemning. Der er mulighed for at booke Søren Okholm solo eller sammen med nogle af Danmarks bedste musikere – alt efter arrangementets størrelse.

 

Susanne Holst, Sogne- og ungdomspræst

“Jeg har arbejdet sammen med Søren Okholm i forbindelse med konfirmandarrangementer og rockgudstjenester. Det har været et meget konstruktivt samarbejde. Søren Okholm har en god evne til at lytte sig ind og forstå den sammenhæng. Søren Okholm og band har høstet mange roser ved deres optræden.”.

Send forespørgsel


Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

    Susanne Holst, Sogne- og ungdomspræst “Jeg har arbejdet sammen...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Susanne Holst, Sogne- og ungdomspræst “Jeg har arbejdet sammen...

 • Babybandet

  Babybandet

    Susanne Holst, Sogne- og ungdomspræst “Jeg har arbejdet sammen...

 • BAND DYLAN

  BAND DYLAN

    Susanne Holst, Sogne- og ungdomspræst “Jeg har arbejdet sammen...

Rannok

michael 8. februar 2015
featured image

Betagende virtuos folkemusik på violin og klaver

Rannok
Rannok er kendt for deres intense drive og unikke samspil. De spiller dansk traditionel og kontemporær folkemusik i international topklasse.
Musikken tilføjes et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svæver ud og ind imellem hinanden.
Duoen modtog prisen for årets debut album ved DMA-folk i 2011 og består af to yderst kompetente musikere. Violinisten Michael Graubæk blev udnævnt som dansk rigsspillemand i 2014 og pianisten Theis Langlands har modtaget adskillige priser ved DMA Folk.

Sammen har de spillet talrige kirkekoncerter og gudstjenester. Theis Langlands er inde i liturgien i gudstjenesten, da han vikarierer på orgel i forskellige kirker og har arbejdet som kirketjener.

 

Caris Elkær Trads Johansen, sognepræst i Fuglse-Krønge og Torslunde

“”På smukkeste vis skaber Rannok billeder og stemninger, hvor tilhørerne ubesværet kan rejse med, det være sig under de stille ballader som i de mere tempo-fyldte numre. En koncert med Rannok er derfor en oplevelse på mange plan”.

Send forespørgsel


.