Blog Archives

Blog Archives

Ann & Aberne

michael 31. januar 2018
featured image

De små tænker også store tanker

Ann & Aberne
Ann & Aberne tager til denne koncert fat i de mere tænksomme numre om etik og moral i børnehøjde. Emnerne er venskab og svigt, kærlighed og det at miste. Ann & Aberne spiller sange, som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, fantasi og eftertænksomhed. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.

Ann & Aberne har spillet en hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt i landet i 20 år. På bandets fem CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop.

Send forespørgsel


Julefest med Ann & Aberne

Velkommen til julefest med Ann & Aberne, der spiller julen ind med helt nye numre i bedste abefest-stil med hop, dans og syng med-lege. Der bliver mulighed for at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet, bl.a. ”Højt fra træets grønne top”, ”Søren Banjomus” og ”På loftet sidder nissen”.

 

Lene Siewert – Eventzonen.dk, d. 2. september 2017

Engageret og nærværende
“Ann & Aberne er et utroligt nærværende og engageret band, der formår at få både børnene og voksne med i deres livsbekræftende show. Det er glade og dejlige sange der inspirerer til at bevæge kroppen og synge med. Det er altid en stor fornøjelse at være sammen med Ann og Aberne.”

Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

    Lene Siewert – Eventzonen.dk, d. 2. september 2017 Engageret...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Lene Siewert – Eventzonen.dk, d. 2. september 2017 Engageret...

 • Annisette

  Annisette

    Lene Siewert – Eventzonen.dk, d. 2. september 2017 Engageret...

 • Babybandet

  Babybandet

    Lene Siewert – Eventzonen.dk, d. 2. september 2017 Engageret...

Annisette

michael 26. marts 2013
featured image

Annisette – en sjælden koncertturné

Annisette Solo-Trio-Tur

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere en sjælden koncertturné som denne! “HOMELESS LOVE” Solo-Trio-tur med sangerinden Annisette (The Savage Rose). Her tager hun afsted alene sammen med publikum på en musikalsk rejse og er her kun i samspil med to musikere, Frank Hasselstrøm, klaver og trombone, også kendt fra The Savage Rose, og Catbird, musikeren Las Nissen, guitar (kendt bl.a. fra Las og Dissing).

“Jeg elsker det enkle udtryk, hvor musikkens sjæl bliver tydelig. Hver en tone kan udfoldes og røre og åbne noget der ligger gemt dybt i os alle, hvor livskraft får en klar betydning”. En Universel kærlighed.
Jeg tror det er nødvendigt at vi i en barbarisk og krigerrisk tid som den vi oplever ligenu, kan formidle den manglende omsorg og kærlighed til livet, og være med til at åbne for den styrke der skal til at skabe en forandring”, siger Annisette.

Annisette har med det store, legendariske band “The Savage Rose” fyldt de store koncerthuse siden 1967, men har kun få gange taget den musikalske rejse ad de små sideveje.

Vi inviterer jer med på denne rejse og garanterer for en aften, der ikke bliver glemt …

Send forespørgsel

Babybandet

michael 26. juni 2014
featured image

Forrygende børnemusik for de 0-5-årige

Babybandet
Et band for de mindste? Kan man det? Jep! Babybandet er designet i størrelse ekstra small, og de spiller for såvel gående som kravlende børn 🙂 Sangene er skrevet med motoriske øvelser, som man kan tage med hjem i stuen og på puslebordet.
Babybandet har sat sig for at bringe musik til alle hjem i Danmark, og de starter med de allermindste 🙂

Send forespørgsel

Julekoncert

Babybandet har fået en VIGTIG opgave af Julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Så Babybandet har været i deres julemusikværksted og lave 9 helt nye sange om alt det, der hører julen til.

Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro

“Kirken og Babybandet gav i fællesskab en masse af de lokale småbørnsfamilier en dejlig gave, som både varede den time koncerten tog, og som man også kunne tage med sig hjem og synge og lege videre med.”.


Elsebeth Dilling-Hansen organist og korleder i Bistrup kirke

“Børnekoret sang også med på et par salmer sammen med Babybandet, så alle var helt solgte. Ideen med at koble børnekoret på sad lige i skabet, og det var på alle måder en win-win situation. Hermed gives opfordringen videre til andre kirker!”.

Andre artister

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

  Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro “Kirken og Babybandet...

 • Annisette

  Annisette

  Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro “Kirken og Babybandet...

 • Babybandet

  Babybandet

  Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro “Kirken og Babybandet...

 • Sigurd Barrett

  Sigurd Barrett

  Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro “Kirken og Babybandet...

Sigurd Barrett

michael 8. juli 2014
featured image

SIGURD FEJRER SALMEBOGENS FØDSELSDAG – 450 år med salmer for store og små

Sigurd Barrett
I 2019 er det 450 år siden, den første danske salmebog udkom. Det fejrer Sigurd Barrett og Eskild Dohn allerede nu med en turne, hvor de spiller og synger salmer rundt i de danske kirker. Samtidig fortæller de om de mest kendte salmedigtere, og under koncerten får vi besøg af både Luther, Kingo, Brorson, Ingemann og Grundtvig. Det bliver både sjovt og lærerigt!
En del af salmerne er gendigtet i et nyt sprog, så alle, store såvel som små, kan synge med. Der er lagt op til en skøn fødselsdagsfest, når Sigurd fejrer salmebogens 450-års-dag.
Koncerten kan gennemføres med eller uden medvirken af kirkens eget børnekor.

NYHED! Sigurd fortæller bibelhistorier 20års jubilæumsshow i efteråret 2020 – ÅBEN FOR BOOKING NU!!!

Send forespørgsel


Syng julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørns
 store juleshow

Glæd jer til Sigurd & Bjørnen Bjørns store juleshow. En koncert, hvor der vil være nissedrillerier, musikere med nissehuer og masser af fællessang.
Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke over alt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd Julens salmer, hvor “Glade jul, dejlige jul” og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde for hele familien. Sigurd har planlagt en helt særlig julesangs-battle. Hvor mange julesange kan man nå at synge på 5 minutter? Julequiz bliver der også – og selvfølgelig mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange, men også med Sigurds egne kendte sange fra TV. Tag børn og børnebørn i hånden.

Sigurd optræder sammen med kirkekoret eller som ren fællessang.
Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med for fuld juleudblæsning. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Julie Berthelsen

michael 7. februar 2018
featured image

Nyd en af nordens stærkeste stemmer på ny turne

Julie Berthelsen
I 2003 udgav Julie Berthelsen debutalbummet Home. I 2017 sendte hun singlen ”Home Again” på gaden, og navnesammenfaldet er på ingen måde en tilfældighed. Det signalerer, hvor Berthelsen er i sit liv lige nu. Hvordan hun – samtidigt med, at hun konstant søger nye horisonter som kunstner – er tilbage i musikken, hvor hun hører hjemme.

Og det bliver her i 2018 til den første turne i alt for mange år. Endelig får man chancen for at opleve Julie Berthelsen folde sig ud, for at nyde hendes klare og kraftfulde stemme i samspil med et imponerende band. Og for at få de dybt personlige historier bag de smukke og rørende sange.

Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige, når den grønlandske sjæl møder den danske kultur og danner grobund for en dybere forståelse af, hvor ens og hvor unikke vi i virkeligheden på en og samme tid er.

Send forespørgsel

[/span6]

Andre artister

Christina Boelskifte

michael 6. april 2017
featured image

Solokoncert med pianist eller som en del af trioen MAJLAND BOELSKIFTE FONNESBÆK

Christina Boelskifte Solo
Christina Boelskifte har tilhørt den etablerede musikscene i Danmark de sidste 20 år. Hun har sunget med sangere lige fra Sanne Salomonsen til Etta Cameron, ved både store og små events og for bl.a. Helle Thorning-Schmidt og Dronning Magrethe.

Christina Boelskifte har en forkærlighed for gospelmusikken, og hun kombinerer det nordiske med fødderne solidt plantet i soulmusikken. Repertoiret spænder fra kendte gospelsange i nye forklædninger til egne sange. Fælles for dem er, at de leveres med stor indlevelse og nærvær og griber lytteren om hjertet.

Publikum inddrages undervejs, som efterlades med en følelse af at have fået en oplevelse ud over det sædvanlige. Sammen med gospelpianisten Mikael Nordmark skaber hun en koncertoplevelse, du ikke glemmer.

“Sammen med gospelpianisten Mikael Nordmark skaber hun en koncertoplevelse du ikke glemmer.”.


“Repertoiret spænder fra kendte gospelsange i nye forklædninger, til egne sange.”.


Send forespørgsel

Duo Askou//Andersen

15. november 2017
featured image

klassisk musik for violin & accordeon

Duo Askou//Andersen

De to solistuddannede klassiske musikere Hanne Askou, violin, og Frode Andersen, accordeon, udgør tilsammen Duo Askou//Andersen. Duoens repertoire dækker en lang musikhistorisk periode og spreder sig over mange genrer. Fra barokmusik og folkemusik over klassiske standardværker og populærmusik til nyskreven kompositionsmusik.

Duo Askou//Andersen har udgivet to anmelderroste album i eget navn; “Som en forårsnat (2014) og “Vinterens Stemme” (2016) med deres kammermusikalske, stemningsfulde og virtuose arrangementer af danske sange, salmer og nordiske folketoner.

Duoen kan bookes med forskellige koncerttemaer – kontakt os herom

Send forespørgsel

[/span6]

Andre artister

Søs Fenger

michael 29. september 2014
featured image

Søs Fenger helt tæt på

Søs Fenger
Intimiteten, nærheden og følelse af at komme tæt på sit publikum. Det er dét, Søs Fenger elsker, når hun giver koncerter i kirken. Og det kan mærkes helt ned på de bagerste bænke i kirken. Søs Fenger kommer ikke bare tæt på sit publikum – hun lader også dem komme tæt på med personlige fortællinger, tanker om livet, kærligheden, glæde, savn og afsavn. Alt sammen pakket ind i sangerindens velkendte og skønne vokal, der i den grad formår at fylde kirkerummet.

Under koncerten vil Søs Fenger både spille egne og andre kendte sange – tilpasset højtider og årets skiftende temaer, og det er selvfølgelig tilladt at skråle med. Faktisk kan det være svært at lade vær, når de medrivende sange fylder kirkerummet.

Søs Fenger er lige nu åben for booking

Send forespørgsel

Fionian Quartet

michael 2. februar 2018
featured image

Koncerter med glæde og nærvær

Fionian Quartet
Barokmusikken er den helt store kærlighed for de fire medlemmer i ensemblet, og det mærkes, når de spiller. Der skabes en tæt kontakt mellem musikere og publikum, og det giver en unik oplevelse, når de fører deres lyttere gennem de musikalske landskaber.

Inden for de seneste år har Fionian Quartet spillet en lang række koncerter i Danmark. De tilbyder koncerter med såvel kirkeligt som verdsligt program med musik fra barokkens musikalske centre i Europa, hvor mange sprog er repræsenteret. Kvartetten optræder også gerne ved begivenheder, der fortjener en særlig markering, og programmerne skræddersyes altid til den enkelte koncert.

Kvartetten udgøres af: Louise Odgaard, sopran; Monica Schmidt Andersen, blokfløjte; Ida Franck, barokcello; Tina Christiansen, cembalo og orgel.

 

Britta Knudsen, organist i Jetsmark

“Jetsmark kirke dannede ramme om en smuk koncert søndag den 3. august. Fionian Quartet`s fire friske fynboer charmerede det talstærke publikum med liflige toner.
Musikerne kommenterede undervejs i tilpasse doser og teksterne var udleveret til publikum med oversættelser. Alt i alt en koncert, som vil stå i erindringen”.

Send forespørgsel

Andre artister

 • Anja Præst Trio

  Anja Præst Trio

    Britta Knudsen, organist i Jetsmark “Jetsmark kirke dannede ramme...

 • Ann & Aberne

  Ann & Aberne

    Britta Knudsen, organist i Jetsmark “Jetsmark kirke dannede ramme...

 • Annisette

  Annisette

    Britta Knudsen, organist i Jetsmark “Jetsmark kirke dannede ramme...

 • Babybandet

  Babybandet

    Britta Knudsen, organist i Jetsmark “Jetsmark kirke dannede ramme...

Grimal/Lindgren Duo

15. november 2017
featured image

Lyrisk musik med kant for saxofon, orgel og klaver

Grimal/Lindgren Duo

Den spændende og utraditionelle kombination af saxofon, orgel og klaver giver såvel klangligt som repertoiremæssigt muligheder for en stor spændvidde i musikken.

Vi bevæger os fra det traditionelle klassiske over i improvisationsmusikken, fra stille lyriske ballader i nordisk tone til den mere energiske og rytmiske jazz.

Vi sørger for en medrivende musikalsk oplevelse, der fortrinsvis egner sig til koncerter i kirken, musikandagter og gudstjenester. Men vi spiller også julekoncerter samt ved andre kirkehøjtider som kyndelmisse, påske og pinse.

Der vil blive lagt vægt på et varieret og dynamisk program i et samspil mellem sopran-, alt- og tenorsaxofon, orgel og klaver, samt evt. tillige kontrabas.

Duoen har eksisteret siden 2002 og med succes givet mange koncerter rundt om i landets kirker.

Send forespørgsel