Blog Archives

BAND DYLAN

michael 25. januar 2017
featured image

Musikalsk magi om en genial poet

Band Dylan

Han har været en verdensstjerne i 55 år, en hel verden lytter med andagt, generationer af musikere henter år efter år guld fra hans over 700 fantastiske sange – og en Nobelpris i litteratur er det også blevet til. Alligevel synger Dylan ydmygt ”What good am I?” For hvad er han dybest set værd, stillet over for det der er uendeligt meget større end en nok så genial rocksanger?

Bob Dylans sangunivers har siden begyndelsen bevæget sig ud og ind af det bibelske, det kristne og det guddommelige, og han gik i en længere periode linen helt ud og blev fundamentalist på sin helt egen måde.

Band Dylan tilbyder et svingende musikalsk og medrivende fortalt bud på det med Dylan og det religiøse. Band Dylan, som i flere år har arbejdet med Dylans materiale og fortællingen om hans liv og kunst, giver med andre ord deres bud på den magi, der opstår, når en genial poet og musiker bevæger sig ind i en verden af en helt anderledes dybde og intensitet, end ret mange andre kunstnere nogensinde kommer i nærheden af. Historien fortælles af journalist Thomas Ubbesen, der er en af de største hjemlige Dylan-kendere – og i samarbejde med bandet går det hele op i en større enhed om myten Bob Dylan.

Send forespørgsel

Die Herren

michael 26. marts 2013
featured image

U2, kirkekoncert og gudstjeneste

Die Herren
Det irske rockband U2’s musik har i snart tre årtier betaget hele verden. Hvad færre ved er, at U2’s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket af tro og Biblens ord.

Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2’s musik og spillet over 1700 koncerter.
 Det hele startede tilbage i 2005, hvor den første U2-gudstjeneste blev afholdt i Herning kirke – altså en gudstjeneste bygget op omkring Biblens ord i forhold til U2’s tekster og så selvfølgelig U2’s sange.

Die Herren har deltaget i arrangementer lige fra helt små landsbykirker med en enkel scene og lyssætning til de allerstørste domkirker med avancerede og storslåede lyd- og lysproduktioner.

Send forespørgsel

Andre artister