Blog Archives

Karsten Holm

michael 15. oktober 2016
featured image

”Cash i kirken En musikalsk fortælling”

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer ”Cash i kirken”. En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

”Cash i kirken” handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede – den evige kamp mellem det gode og det onde.

Karsten Holm, vokal, guitar
Bjørn Bønne Petersen, kontrabas og kor
Martin Blom, diverse guitarer og kor
Knud Erik Fuddi Steengaard, violin og kor

Send forespørgsel

”Beatles i kirken På åndelig rejse med The Beatles”

Koncertfortællingen “Beatles i kirken” fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

Blandt de sange, der kom ud af opholdet i Indien, var George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps”, Paul McCartneys “Mother Nature’s Son”, Ringo Starrs “Don’t Pass Me By” og John Lennons “Across the universe”
Publikum bliver dog ikke snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder. For eksempel “In My Life”, “Eleanor Rigby” og “Dr. Robert.” Og der er også gjort plads til hittet Can’t Buy Me Love.”

Knud Erik Fuddi Steengaard: violin, basviolin, mandolin & vokal
Bjørn Bønne Petersen: kontrabas, elbas, sitar, & vokal m.m.
Martin Blom Hansen: resonator, elguitar & vokal
Karsten Holm: akustik guitar og vokal

Marcus Winther-John

michael 4. maj 2018
featured image

En sangskrivers bekendelser

Koncertforedrag ved Marcus Winther-John

• Hvordan endte sangen, Sanne Salomonsen havde frabedt sig, som hendes nyklassiker ”Hjem”?
  • Hvilke to brud i Tim Christensens liv skabte grundlaget for sangen ”King’s Garden”?
  • Hvordan skriver man et hit?

Marcus har skrevet sange til alle fra Christopher til Sys Bjerre og fra X Factor-vindere til japanske boybands. Med koncertforedraget En sangskrivers bekendelser giver han et sjældent indblik i livet som sangsmed og stjernernes fortrolige. Vi får historierne bag de kendte sange og hører dem i intime akustiske udgaver.

Marcus startede som forsanger i bandet Inside The Whale og har siden da rejst verden tynd som sangskriver, turneret som kapelmester for Peter Belli, og sidste år debuterede han som forfatter med Skriv hits & sælg dem. For nylig fulgte han op med beretningen om Peter Bellis afskedsturné, Kapelmesterens Dagbog.

Send forespørgsel