• Nordic String Quartet

Om Koncert i Kirken

Koncert i Kirken er et professionelt livekoncept for kirker, der ønsker at engagere nogle af landets mest populære koncertnavne til alternative opsætninger i kirken. Lige fra musikgudstjenester og julekoncerter til konfirmandgudstjenester og kirkekoncerter for børn.

Vi solorepræsenterer en lang række af de dygtigste, danske navne og har gode aftaler med resten – så I altid får den bedste rådgivning og den rigtige pris. Udover formidling af koncertnavne hjælper Koncert i Kirken også med markedsføringen af jeres arrangement.

Om Plads i Kirken

Plads i Kirken er kirkernes nye, brugervenlige billetsystem. Det er udviklet, så I let kan håndtere deltagerantallet ved gudstjenester og andre kirkelige handlinger i og uden for kirkerummet. Plads i Kirken er udviklet i tæt samarbejde med menighedsråd, præster og biskopper.

Det er let for jer at komme i gang med, og det er let for kirkegængerne at navigere i. Og så giver det jer en platform, hvor I kan kommunikere med jeres menighed, så de føler sig trygge før, under og efter hver eneste kirkelige handling. Plads i Kirken er i første omgang skabt til at sikre en tryg åbning af kirkerne under corona, men I kan også bruge billetsystemet til alle jeres fremtidige arrangementer i kirken. Med og uden fri entré.

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv opdateret om koncertaktuelle navne, julekoncerter, konfirmandgudstjenester, koncerter for børn og meget mere. Vi udsender nyhedsbrevet ca. en gang i kvartalet.