featured image

Sigurd synger salmer for store og små (Østervrå)

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
lørdag, 27. oktober 2018

Østervrå Kirke
Vrængmosevej 43
9750 Østervrå

Se på facebook

Find billetter

SIGURD SYNGER SALMER FOR STORE OG SMÅ

Ny kirkekoncert for hele familien

Ovenpå den store succes med “Sigurd fortæller om Luther”, som bragte Sigurd Barrett rundt i næsten 100 danske kirker i 2017, er han nu klar med et helt nyt projekt.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn gendigter 16 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live i denne nye kirkekoncert, som er for hele familien. I ord og toner føres børn og voksne gennem salmerne i et sprog, som alle kan forstå.

Der bliver sangtekster, så alle kan synge med, og gennem teater, sang og fortælling puster Sigurd Barrett nyt liv i 16 af de skønneste salmer, som børn og voksne dermed kan tage med sig og bruge både hjemme og i kirken.

Booking & management v/Koncert i Kirken og Michael Vitten på 26822383 eller mv@koncertikirken.dk

Koncert i Kirken
tlf.: 26822383