featured image

5471 Søndersø

Se på facebook

Find billetter

Med klare poetiske tekster beskriver Signe Svendsen sin samtid, sin generation og kærlighedens forviklinger. De handler om livets knubs, om at komme på benene igen og om at acceptere at op- og nedture er et livsvilkår.
Signe Svendsen har siden sit først album i 2010 ”Ny Passager” opnået stor anerkendelse for sine danske tekster og fine melodier. Genremæssigt bevæger hun sig i grænselandet mellem folk/rock og støvet pop med klare referencer til 70’erne og nordic roots. En kombination, der tryllebinder og forfører. Anmelderkorpset er imponeret – og så over hendes seneste udspil ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen”. Et album, der i den grad har manifestret hende på den danske musikscene som en nærværende, underholdende og vedkommende sangskriver.

Og nu er hun klar til at præsentere sit materiale. Vi kan derfor love en kirkekoncert med dybde, nerve og nærvær – og en stemme, der forkæler øregangen, så man ikke kan lade være med at lytte og fortabe sig i Signe Svendsen smukke univers.