featured image

Bjergprædikenen – et moderne ora(p)torium (Hårlev)

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
torsdag, 12. april 2018

Hellested Kirke
Peder Syv Vej 5
4652 Hårlev

Se på facebook

Find billetter

Umage makkerpar skaber nyt liv i kirken. Emnet er Bjergprædikenen. En af de største og mest berømte taler i Det ny Testamente, som nu er gendigtet og sat i musik af musiker og rapper Kristian ”UFO” Humaidan og organist Karsten Hermansen. Der er tale om en kombination af rap og enkle sange i stil med nyere højskolesange, som rappes af Humaidan og synges af operasanger Edda Meyer. Fløjtenist Linnéa Villén akkompagnerer sammen med Karsten Hermansen, som spiller klaver og samtidig er sangsolist. De fire bakkes op af medvirkende lokale korsangere på stedet.

Rapper og sangskriver Kristian Humaidan, f. 1981, har siden tiden i den populære rapduo “UFO Yepha” været vidt omkring på det, han selv kalder en musikalsk pilgrimsrejse. Hans anmelderroste seneste album “Stjernesprog” tager favntag med nogle af de helt store spørgsmål i livet, og formidler et budskab om kærlighed og fællesskab; selvransagelse, tilgivelse og troen på noget guddommeligt. Bjergprædikenen kan ses som en fortsættelse af denne rejse i et samarbejde med musikere med klassisk baggrund. Resultatet er overbevisende – og overraskende!