• Viskinde/Daugaard

Stjerneduo til kirkekoncerter

Viskinde/Daugaard
Viskinde/Daugaard består af Peter Viskinde og Katrine Daugaard, som fortolker årstidens sange og salmer. De spiller ligeledes små og store hits fra deres eget bagkatalog.

Viskinde/Daugaard laver også korworkshops, hvis kirkens eget kor ønsker at deltage i koncerten. Koret får tilsendt noder, som indøves med egen korleder, og inden koncerten pudses de af ved en workshop med Katrine Daugaard.

Peter Viskinde blev for alvor kendt som guitarist og sangskriver i bands som Malurt og Big Fat Snake. Peter har skrevet hits som “Savner en som dig”, “No Peace Like in Heaven”, “Someone Like You” og mange, mange flere. Peter har udgivet et hav af albummer og er til juni aktuel med I godt selskab. Ud over at være en travl herre på koncertplakater rundt om i det danske land er Peter en aktiv og anderkendt kunstmaler.

Katrine Daugaard, sangerinde og korleder, er nok mest kendt for i en årrække at være frontfigur i Fede Finn & Funny Boyz, men har desuden deltaget i Dansk Melodi Grand Prix, sunget kor for solister som Anna David, Joey Moe, NOAH, Peter AG m.fl. og sidder i panelet på Radio24syv’s “Det, vi taler om”. Hun har sit eget showband, Katrine På Toppen, og derudover arbejder hun med teambuilding gennem kor i det private og offentlige. Hun har et stort gospelkor, Joyful Voices, i Odense og hun laver samtidig konfirmandgospel og meget andet spændende.

Send forespørgsel