• Søs Fenger

Søs Fenger helt tæt på

Søs Fenger
Intimiteten, nærheden og følelse af at komme tæt på sit publikum. Det er dét, Søs Fenger elsker, når hun giver koncerter i kirken. Og det kan mærkes helt ned på de bagerste bænke i kirken. Søs Fenger kommer ikke bare tæt på sit publikum – hun lader også dem komme tæt på med personlige fortællinger, tanker om livet, kærligheden, glæde, savn og afsavn. Alt sammen pakket ind i sangerindens velkendte og skønne vokal, der i den grad formår at fylde kirkerummet.

Under koncerten vil Søs Fenger både spille egne og andre kendte sange – tilpasset højtider og årets skiftende temaer, og det er selvfølgelig tilladt at skråle med. Faktisk kan det være svært at lade vær, når de medrivende sange fylder kirkerummet.

Søs Fenger er lige nu åben for booking

Send forespørgsel