• Søren Stenderup

Sang og foredrag om hjertets visdom

Søren Stenderup

Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte.
Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde, bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom, der i al sin sårbarhed kan vise os en vej til den kærlighedshistorie, vi alle drømmer om.

Søren vil med højtlæsning åbne op til sårbarheden og danne rammen om et kærlighedens-emne. Ordene fortolkes igennem den tilhørende sang, inden vi mærker stilheden og deler vores fælles indsigter og tanker.

Det kan være parforholdet, det svære og det smukke og alt det midt imellem. Det kan være kunsten i ubetinget kærlighed – hvordan gør vi i 2018?  Det kan være et savn, opleve du ikke er alene, det kan være positive fortællinger eller dine egne historier.

Sørens musik har en helt speciel virkning på hjertet. Hvis du sætter fokus via din egen intention og åbner op for indsigt, kan lydvibrationerne assistere en åbning og for nogen virke healende. Du kan opleve, hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende i at være i en samskabelse.

Gå hjem med fornyet kærlighedsenergi og en positiv tiltrækning på dine omgivelser.

Og vigtigt at sige: Du er velkommen til bare at sidde og lytte.

Søren er en passioneret forfatter og sanger. Hans evne til spontant at omdanne rummets energi, gør oplevelsen unik og kan have en stærk indflydelse på hjertets vibrationer. Søren har spillet over 200 kærlighedskoncerter, har skrevet tre bøger om kærligheden.

Send forespørgsel