• Sigurd Barret

Sigurd synger salmer for store og små

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett synger sig igennem hele kirkeåret, alle højtiderne og de dejlige salmer, der hører til. Kom og syng med, når Sigurd og tøjdyret Snapper spiller og synger og laver sjov og ballade med stof til eftertanke. Med sig har han Eskild Dohn, og sammen har de nyfortolket en række af årets smukkeste og dejligste salmer, så de egner sig for hele familien – både børn, forældre og bedsteforældre.

Sigurd fortæller bibelhistorier og “Alt om Luther på 60 minutter” kan fortsat bookes i hele 2018.
Kontakt os for priser og ledige datoer m.v.

Syng julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørns
 store juleshow

Glæd jer til Sigurd og Bjørnen Bjørns store juleshow. En koncert, hvor der vil være nissedrillerier, musikere med nissehuer, og masser af fællessang.
Sigurds julekoncerter er forlængst blevet et tilløbsstykke overalt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd “Julens salmer”, hvor Glade Jul og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde for hele familien. Sigurd planlagt en helt særlig julesangs-battle. Hvor mange julesange kan man nå at synge på 5 minutter? Jule quiz bliver der også – og selvfølgelig mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange men også med Sigurds egne kendte sange fra TV. Tag børn og børnebørn i hånden.

Sigurd optræder sammen med kirkekoret eller som ren fællessang
Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med ”for fuld juleudblæsning”. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Andre artister