• Sigurd Barret

SIGURD FEJRER SALMEBOGENS FØDSELSDAG – 450 år med salmer for store og små

Sigurd Barrett
I 2019 er det 450 år siden, den første danske salmebog udkom. Det fejrer Sigurd Barrett og Eskild Dohn allerede nu med en turne, hvor de spiller og synger salmer rundt i de danske kirker. Samtidig fortæller de om de mest kendte salmedigtere, og under koncerten får vi besøg af både Luther, Kingo, Brorson, Ingemann og Grundtvig. Det bliver både sjovt og lærerigt!
En del af salmerne er gendigtet i et nyt sprog, så alle, store såvel som små, kan synge med. Der er lagt op til en skøn fødselsdagsfest, når Sigurd fejrer salmebogens 450-års-dag.
Koncerten kan gennemføres med eller uden medvirken af kirkens eget børnekor.

Sigurd fortæller bibelhistorier og “Alt om Luther på 60 minutter” kan fortsat bookes i hele 2018.
Kontakt os for priser og ledige datoer m.v.

Syng julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørns
 store juleshow

Glæd jer til Sigurd & Bjørnen Bjørns store juleshow. En koncert, hvor der vil være nissedrillerier, musikere med nissehuer og masser af fællessang.
Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke over alt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd Julens salmer, hvor “Glade jul, dejlige jul” og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde for hele familien. Sigurd har planlagt en helt særlig julesangs-battle. Hvor mange julesange kan man nå at synge på 5 minutter? Julequiz bliver der også – og selvfølgelig mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange, men også med Sigurds egne kendte sange fra TV. Tag børn og børnebørn i hånden.

Sigurd optræder sammen med kirkekoret eller som ren fællessang.
Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med for fuld juleudblæsning. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Andre artister