• Sigurd Barret

Sigurd synger salmer for store og små


Sigurd Barrett
Sigurd Barrett synger sig igennem hele kirkeåret, alle højtiderne og de dejlige salmer, der hører til. Kom og syng med, når Sigurd og tøjdyret Snapper spiller og synger og laver sjov og ballade med stof til eftertanke. Med sig har han Eskild Dohn, og sammen har de nyfortolket en række af årets smukkeste og dejligste salmer, så de egner sig for hele familien – både børn, forældre og bedsteforældre.

Sigurd fortæller bibelhistorier og “Alt om Luther på 60 minutter” kan fortsat bookes i hele 2018.
Kontakt os for priser og ledige datoer m.v.


Syng julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørns
 store juleshow


Glæd jer til Sigurd & Bjørnen Bjørns store juleshow. En koncert, hvor der vil være nissedrillerier, musikere med nissehuer og masser af fællessang.
Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke over alt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd Julens salmer, hvor “Glade jul, dejlige jul” og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde for hele familien. Sigurd har planlagt en helt særlig julesangs-battle. Hvor mange julesange kan man nå at synge på 5 minutter? Julequiz bliver der også – og selvfølgelig mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange, men også med Sigurds egne kendte sange fra TV. Tag børn og børnebørn i hånden.

Sigurd optræder sammen med kirkekoret eller som ren fællessang.
Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med for fuld juleudblæsning. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Andre artister