Poetisk og dragende nærvær

Signe Svendsen
    Med klare poetiske tekster beskriver hun sin samtid, sin generation og kærlighedens forviklinger. Om livets knubs, om at komme på benene igen og om at acceptere at op- og nedture er et livsvilkår.

Signe Svendsen har siden sit først album i 2010 ”Ny Passager” opnået stor anerkendelse for sine danske tekster og fine melodier. Genremæssigt bevæger hun sig i grænselandet mellem folk/rock og støvet pop med klare referencer til 70’erne og nordic roots. En kombination, der tryllebinder og forfører. Anmelderkorpset er imponeret – og så over hendes seneste udspil ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen”. Et album, der i den grad har manifestret hende på den danske musikscene som en nærværende, underholdende og vedkommende sangskriver.

Og nu er hun klar til at præsentere sit materiale for kirkerne, hvor vi kan love en kirkekoncert med dybde, nerve og nærvær – og en stemme, der forkæler øregangen, så man ikke kan lade være med at lytte og fortabe sig i Signe Svendsen smukke univers.

Tourperiode sept/nov 2018.