• Rannok

Betagende virtuos folkemusik på violin og klaver

Rannok
Rannok er kendt for deres intense drive og unikke samspil. De spiller dansk traditionel og kontemporær folkemusik i international topklasse.
Musikken tilføjes et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svæver ud og ind imellem hinanden.
Duoen modtog prisen for årets debut album ved DMA-folk i 2011 og består af to yderst kompetente musikere. Violinisten Michael Graubæk blev udnævnt som dansk rigsspillemand i 2014 og pianisten Theis Langlands har modtaget adskillige priser ved DMA Folk.

Sammen har de spillet talrige kirkekoncerter og gudstjenester. Theis Langlands er inde i liturgien i gudstjenesten, da han vikarierer på orgel i forskellige kirker og har arbejdet som kirketjener.

Caris Elkær Trads Johansen, sognepræst i Fuglse-Krønge og Torslunde

“”På smukkeste vis skaber Rannok billeder og stemninger, hvor tilhørerne ubesværet kan rejse med, det være sig under de stille ballader som i de mere tempo-fyldte numre. En koncert med Rannok er derfor en oplevelse på mange plan”.

Send forespørgsel

.