• E-Street in The Church

Rå rock + swingende gospel = magi i kirken

X Factor-vinder Linda Andrews og hendes fabelagtige gospelkor møder E-Street Jam, der gennem de sidste ti år har etableret sig som Skandinaviens ubetinget bedste Bruce Springsteen-coverband, i en forrygende musikalsk fusion. Oplev de smukke rockballader, hits og ørehængere på en helt ny og fantastisk vis, når de to talentfulde forsangere byder på både duetter og stort anlagte numre med bandet og koret.

“Vi har i fællesskab skabt et musikalsk spor, som vi meget gerne vil tage med os ud i kirkerne. For gospel klæder Springsteen – og omvendt; det er også derfor, han selv er gået den vej nogle gange,” smiler E-Street Jams karismatiske forsanger, Ulrik Bjørneboe. ”Og, tro mig, for publikum er denne koncert nok det tætteste, man kommer en aften i himmelen.”

Send forespørgsel

E-Street In The Church

Unge som gamle elsker hans musik. Og den kan da også noget helt særligt. Den kan tale til hjernen og hjertet på en gang – pakket ind i den karakteristiske Bruce Springsteen-lyd, der har skabt kæmpehits gennem flere årtier.

Det er musik med nerve. Det er inderligt og fyldt med kærlighed til vores medmennesker og den verden, vi lever i. Og det er lige præcis disse følelser E-Street In The Church på overbevisende vis sender ud i kirkerummet, når de, i dyb respekt for originalmusikkens puls og udtryk, hylder rocklegendens enorme bagkatalog.

E-Street In The Church er ikke bare et hvilket som helst coverband. De er nogle af de bedste. De ved, hvordan de begejstrer deres publikum, når de levere deres fabelagtige koncerter med en smagfuld blanding af forførende ballader og forrygende rocknumre. Faktisk gør de det så godt, at man for en kort stund skulle tro, at The Boss selv havde indtaget kirken.

En koncertoplevelse, der meget let kan gå hen og blive et trækplaster og en tilbagevendende begivenhed i jeres kirke, når I først har oplevet dem en gang.