• Carsten Knudsen

Carsten Knudsen på UKULELE

Carsten Knudsen

Carsten Knudsen fra trioen de Nattergale kan godt kalde sig royal ukuleleleverandør, da han flere gange har spillet på instrumentet til regentens fornøjelse.
At bruge ukulelen som soloinstrument – og uden sang – er ikke en hyppig handling i Danmark. Indtil videre har Carsten Knudsen spillet solokoncerter i flere kirker og på jazzfestivalen i Århus, Sibelius Museet i Åbo, Finland, og på ukulelefestival i Blue Mountains i Australien. Koncerteren veksler imellem det folkelige temperamentsfulde eller meditative stemninger. Musikken bliver krydret med andre instrumenter f.eks. didgeridoo og afrikansk figerklaver og anekdoter og fortællinger undervejs, eller, hvis det ønskes, så kan musikken leveres som en stille meditativ koncert.
I 2011 udgav han Lær at spille ukulele med Carsten Knudsen på DVD. og i 2013 udgav han cd’en med den.

Send forespørgsel