• Caroline Henderson

Forførende jazzdiva

Caroline Henderson
Allerede som teenager sang hun i forskellige jazzbands, og i 1989 slog hun igennem i Danmark, da hun sammen med Maria Bramsen dannede bandet RayDeeOh. I 1995 udkom Caroline Hendersons første soloalbum Cinemataztic. Og i 2013 rundede hun album nummer elleve med Lonely House, hvor hun fortolkede Kurt Weill. Pladerne er også udgivet i udlandet, og i årenes løb har Caroline Henderson modtaget adskillige nomineringer og vundet otte Danish Music Awards.

I 2012 lavede hun på Østre Gasværk sin egen koncertteaterforestilling ‘Jazz, Love & Henderson’, som blev set af 20.000 publikummer. Også på tv har Caroline Henderson gjort sig bemærket. Bl.a. på programrækken ‘Midnatsjazz’ på DR2 og i ‘Smagsdommerne’.

Caroline Henderson turnerer i både ind- og udland og har optrådt som repræsentant for Danmark ved flere officielle lejligheder, bl.a. ved Dronningens statsbesøg i Tanzania. Indtil nu er hun mest kendt i kirkeregi for sine udsolgte julekoncerter, men i samarbejde med Copenhagen Music åbner vi nu for booking af jazzkoncerter i kirken med den spektakulære sangerinde.

Glæd jer til at opleve en sangerinde i særklasse, der i den grad formår at fylde kirkerummet og bjergtage publikum..

Send forespørgsel