• Babybandet

Forrygende børnemusik for de 0-5-årige

Babybandet
Et band for de mindste? Kan man det? Jep! Babybandet er designet i størrelse ekstra small, og de spiller for såvel gående som kravlende børn 🙂 Sangene er skrevet med motoriske øvelser, som man kan tage med hjem i stuen og på puslebordet.
Babybandet har sat sig for at bringe musik til alle hjem i Danmark, og de starter med de allermindste 🙂

Send forespørgsel

Julekoncert

Babybandet har fået en VIGTIG opgave af Julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Så Babybandet har været i deres julemusikværksted og lave 9 helt nye sange om alt det, der hører julen til.

Pernille Østrem præst i Stefanskirken på Nørrebro

“Kirken og Babybandet gav i fællesskab en masse af de lokale småbørnsfamilier en dejlig gave, som både varede den time koncerten tog, og som man også kunne tage med sig hjem og synge og lege videre med.”.

Elsebeth Dilling-Hansen organist og korleder i Bistrup kirke

“Børnekoret sang også med på et par salmer sammen med Babybandet, så alle var helt solgte. Ideen med at koble børnekoret på sad lige i skabet, og det var på alle måder en win-win situation. Hermed gives opfordringen videre til andre kirker!”.

Andre artister