• Annisette Solo

Annisette – en sjælden koncertturné

Annisette Solo-Trio-Tur

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere en sjælden koncertturné som denne! “HOMELESS LOVE” Solo-Trio-tur med sangerinden Annisette (The Savage Rose). Her tager hun afsted alene sammen med publikum på en musikalsk rejse og er her kun i samspil med to musikere, Frank Hasselstrøm, klaver og trombone, også kendt fra The Savage Rose, og Catbird, musikeren Las Nissen, guitar (kendt bl.a. fra Las og Dissing).

“Jeg elsker det enkle udtryk, hvor musikkens sjæl bliver tydelig. Hver en tone kan udfoldes og røre og åbne noget der ligger gemt dybt i os alle, hvor livskraft får en klar betydning”. En Universel kærlighed.
Jeg tror det er nødvendigt at vi i en barbarisk og krigerrisk tid som den vi oplever ligenu, kan formidle den manglende omsorg og kærlighed til livet, og være med til at åbne for den styrke der skal til at skabe en forandring”, siger Annisette.

Annisette har med det store, legendariske band “The Savage Rose” fyldt de store koncerthuse siden 1967, men har kun få gange taget den musikalske rejse ad de små sideveje.

Vi inviterer jer med på denne rejse og garanterer for en aften, der ikke bliver glemt …

Send forespørgsel