Akustik i Kirken

Niels Werner

Niels Werner er én af verdens mest anerkendte eksperter indenfor akustik til større koncerter. Han bliver ofte brugt i internationale sammenhænge og herhjemme har han da også stået for akustikken på de fleste nyere spillesteder. Fx på Fermaten, Posten, Magasinet og Skråen.

Niels Werner

I samarbejde med Danmarks førende akustik-ekspert, Niels Werner Larsen fra Flex Acoustics, kan vi hjælpe jer med at få den optimale lyd under jeres kirkekoncerter. Flex Acoustics er en ny dansk opfindelse, der ændrer akustikken i kirkerummet med blot et enkelt tryk på en knap. Systemet er det eneste i verden, der tager sig af de problematiske basfrekvenser, der ofte er skyld i dårlig lyd under koncerter. Flex Acoustics kan monteres permanent i kirken eller blot midlertidigt til enkeltstående koncerter. Hør mere om mulighederne for en bedre lyd i jeres kirke, og få et helt uforpligtende tilbud ved at kontakte Niels Werner på nw [at] koncertikirken.dk.

Koncert i Kirken

Langelinie 20
Cvr-nr: 3148 6157

Få vores nyhedsbrev:

Bliv opdateret om koncertaktuelle navne, julekoncerter, konfirmand-gudstjenester, koncerter for børn og meget mere. Vi udsender nyhedsbrevet ca. en gang i kvartalet. Tilmeld dig her.

Ophavsret

Musikken på denne internettjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra NCB og KODA.

Følg Koncert i Kirken

Koncert i Kirken Danmark facebook page / KoncertIKirken